Adrian Năstase, REACȚIE FULGER după ce a fost uitat de pe lista invitaților din Parlament: ‘La ora 12 am primit o invitație pentru ora 14’

0
294

Fostul premier al României Adrian Năstase reacționează la gafa Parlamentului, după ce nu a fost invitat la ceremonia de celebrare a 15 ani de la aderarea României la NATO, proces care  a avut loc în timpul mandatului său de șef al Guvernului.

„Pe 29 martie 2004, am depus instrumentele de ratificare, la Washington, pentru aderarea la NATO iar, câteva zile mai târziu, in 2 aprilie, a fost inaltat steagul României la sediul NATO de la Bruxelles.

Am scris si am vorbit, de-a lungul anilor, despre importanta istorică a acestei decizii. Si după 15 ani, realizăm semnificatia unei realizări la care au contribuit toate partidele politice din România. Cu toate acestea, efortul final cel mai important a fost depus de Guvernul PSD pe care l-am condus iar depunerea instrumentelor de aderare de catre mine, in calitate de prim-ministru si ceremonia de pe Peluza din fata Casei Albe rămân, in amintirea mea, unele dintre cele mai frumoase amintiri.

Astăzi, Parlamentul organizează Sedinta Comună Solemnă a Camerei si Senatului dedicată aniversării a 15 ani de la acel moment. Ieri m-au sunat mai multi prieteni pentru a mă intreba dacă am fost invitat. Nu stiam nimic. In această dimineată m-am interesat. In final, la ora 12, am primit o invitatie pentru ora 14! In aceste conditii, din păcate, nu voi putea participa…”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here