Crimă la Reghin: O femeie a murit, iar mama acesteia a fost rănită într-un incendiu în locuinţa lor. Incendiul ar fi fost provocat intenţionat pentru ascunderea unei crime

0
750

O femeie în vârstă de 58 de ani a murit, iar mama acesteia, de 85 de ani, a suferit arsuri, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul lor din Reghin, primele cercetări arătând că focul ar fi fost provocat intenţionat de către soţul uneia dintre victime, relatează News.ro.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, pompierii de la Detaşamentul Reghin au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, reuşind să scoată din locuinţa cuprinsă de flăcări două femei – una în vârstă de 58 de ani, iar cealaltă de 85 de ani.

Femeia de 58 de ani nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul, iar cealaltă victimă a fost transportată la spital, având arsuri.

Reprezentantul ISU a precizat că pompierii au stabilit că focul a fost provocat intenţionat.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Ramona Vrodi, a declarat pentru News.ro că a fost identificat un bărbat care ar fi povocat incendiul şi care a fost ridicat şi dus la audieri.

„Poliţiştii împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la locul incendiului, unde au descoperit o persoană decedată şi una rănită. În urma cercetărilor, sub coordonarea unui procuror al Parchetului Tribunalului Mureş, a fost identificat un bărbat care este bănuit că a provocat incendiul ce a dus la vătămarea celor două persoane”, a spus reprezentantul Poliţiei Mureş.

Surse judiciare spun că bărbatul este soţul uneia dintre femei, care le-ar fi atacat cu un cuţit, apoi a dat foc locuinţei.

Motivul acestei acţiuni, susţin surse citate de Agerpres, ar fi faptul că femeia a intentat divorţ şi s-a mutat la mama ei, iar joi instanţa s-a pronunţat asupra divorţului.

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here