Hagi a răbufnit la ultima conferinţă de presă! Reacție vehementă la adresa lui Liviu Dragnea.

0
811

Gică Hagi a fost extrem de revoltat la ultima conferinţă de presă. „Regele” a reproşat conducătorilor ţării că investesc în infrastructură în toată ţara, mai puţin în oraşul său natal, Constanţa. Nemulţumirea patronului de la Viitorul vine la doar câteva zile după ce Liviu Dragnea, liderul PSD, a anunţat că în următorii ani vor fi construite mai multe stadioane.

Prezent la Focşani, unde a inaugurat un bazin de înot, liderul PSD a spus că România are nevoie şi de stadioane noi. De altfel, preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat că şi Focşaniul se va buruca de o arena nouă. Târgu Jiu, Arad, Alexandria sau Turnu Măgurele sunt alte oraşe din România care vor avea stadioane noi.

La auzul acestor cuvinte, Hagi a reacţionat virulent: „Poate auzim că se face un stadion şi la Constanţa! Se fac stadioane în toată ţara! Aud că se fac şi prin cine ştie ce comune, numai la Constanţa nu se poate. Nu se poate! Şi sunt la bani… Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanţa. Oraşul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie… Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubeşte prea mult fotbalul şi a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă daţi seama unde ne ducem?”, a spus Hagi într-o conferinţă de presă, vizibil iritat.

„Focşaniul are nevoie de un stadion. Şi nu este un caz singular, este un program de reabilitare şi modernizare a stadioanelor existente, unde va fi cazul vom vorbi despre stadioane noi şi, de asemenea, un program de realizare a câtorva sute de stadioane cu gazon artificial mici, medii şi mari, parte din programul nostru complex de dezvoltare a sportului de masă şi a celui de performanţă”, spusese Dragnea, în urmă cu câteva zile, la Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here