Ionuț Filimon (PNL Soveja): ”2020, anul schimbării în Soveja! Afară cu incompetenții!”

1
1358

Este anul în care cei care au administrat comuna Soveja vor trebui să dea socoteală pentru mizeriile făcute în tot acești ani!

Actuala administrație PSD va trebui să dea socoteală pentru furtul masiv din vistieria primăriei.
Sărăcia, ignoranța, bătaia de joc la adresa cetățenilor și subjugarea oamenilor cu nevoi speciale și a celor nevoiași, sunt practici des întâlnite a administrațiilor PSD-iste. Din păcate toate acestea au dus la o migrare în masă a tinerilor și a multor familii care, din lipsa locurilor de muncă, au preferat să plece din localitatea natală pentru a-și căuta un viitor în altă țară.
Sovejeni, schimbarea stă doar în puterea voastră, trebuie să le arătăm tinerilor că viitorul sună bine și la noi acasă. Anul 2020, este anul în care putem demonstra că ne pasă și că a venit momentul în care o să-i trimitem acasă pe cei care trăiesc pe spinarea cetățenilor!
2020, este anul în care cei care au administrat comuna Soveja vor trebui să dea socoteală pentru mizeriile făcute în toți acești ani! 


Domnilor consilieri locali, dumneavoastră ar fi trebuit să apărați interesele cetățenilor care v-au trimis să-i reprezentați, nu să-i mințiti și să-i tratați cu dispreț. În schimb nici măcar nu aveți bunul simt să vă asumați eșecurile, să acceptați că sunteți depășiți și că nu sunteți capabili să administrați Soveja în interesul locuitorilor ei.
Veți afla peste doar câteva luni, că 2020 este anul în care veți fi nevoiți să vă justificați averile, anul în care veți da explicații despre cum ați cheltuit sute de mii de euro lăsând o comuna îndatorată la bănci pentru mult timp de acum înainte.
2020 este anul în care cetățeanul contează!


A venit timpul să decontați lipsa de loialitate și bătaia de joc la adresa sovejenilor, a celor plecați peste hotare la muncă, a celor care înca au mai rămas acasă și a celor care au crezut în voi și pe care i-ați mințiti cu atâta nonșalanță și cu o nesimțire ieșită din comun în loc să ridicați nivelul de trai prin investiții care să genereze locuri de muncă.
Soveja, conform statisticilor, are cea mai slabă administrație din județul Vrancea, o administrație care s-a bazat pe împrumuturi, pe furtișaguri și pe pile care au subjugat comuna, aflându-se în imposibilitatea de a demara proiecte europene datorită datoriilor istorice. Administrația PSD nu are niciun rezultat favorabil comunității.
Soveja este singura comuna din Vrancea, care nu are apă potabilă, deși pentru această investiție s-au imprumutat 560 mii euro.
Anul 2020, este anul care dumneavoastră puteți salva Soveja prin vot, alegând o echipă, care să scoată comuna noastră din această gaură neagră, o echipa condusă de profesioniști și deschisă către cetățean.

 

Ionuț FILIMON

Președinte PNL Soveja

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here