Ionuț Filimon (PNL Soveja): ”În premieră la Soveja, vom dezvolta un centru de informare și consultanță fonduri europene”

0
1932

Soveja va fi săptămâna viitoare gazda unei echipe de experți consultanță fonduri europene, eveniment care va avea ca obiectiv informarea și implementarea de finanțări europene nerambursabile.

Potrivit informațiilor, scopul organizării este promovarea măsurilor din perioada următoare și deschiderea de noi oportunități de dezvoltare economică prin folosirea unor avantaje locale.

 

  • Vrei să îți faci propria afacere?
  • Dorești să afli căt mai multe informații despre cum să accesezi fonduri europene nerambursabile?

Acum venim în sprijinul tuturor celor care s-au gândit să-și deschidă o afacere în mediul rural. Indiferent de vârstă, fondurile europene pot fi accesate cu succes, iar interesul nostru este de a da posibilitatea fiecărui cetățean să se dezvolte.

      Vineri, 7 februarie, începând cu ora 12:00, vă așteptăm la ”Geamuri Negre” din comuna Soveja, unde vom discuta cum să accesezi Fonduri Europene disponibile în următoarea perioadă.

  • Îți arătăm cum să întocmești dosarul, ce acte sunt necesare, unde să le depui și toți pașii necesari în funcție de tipul afacerii, regiunea și vârsta dvs;
  • Ideea de afacere;
  • Pregătirea proiectului;
  • Evaluarea proiectului;
  • Implementarea proiectului;
  • Monitorizarea proiectului.

 


      „Fondurile europene sunt o gură de oxigen adusă economiei locale, administrația locală trebuie să se implice ca aceste măsuri să fie promovate pentru a putea fi accesate. Pe viitor intenționăm să înființăm în cadrul primăriei Soveja un departament care se va ocupa strict cu fonduri europene.

Orice persoană poate accesa fonduri europene, este una dintre prioritățile noastre, doar așa putem să repunem pe picioare economia locală și crearea de locuri de muncă. Nu contează vârsta, este important să vrei să faci ceva, orice afacere sau idee de afacere poate beneficia de finanțare europeană.

În premieră la Soveja, vom dezvolta un centru de informare și consultanță fonduri europene, vineri vom avea o primă întâlnire cu mai multe grupuri de cetățeni din Panciu, Străoane, Răcoasa, Câmpuri și Soveja, unde vom discuta despre ce proiecte pot fi implementate în următoarea perioadă. Menționez că oricine poate să participe la acest eveniment, intenția nostră este ca fiecare cetățean să fie informat și îndrumat cu privire la aceste proiecte. Vom anunța din timp fiecare măsură ce urmează să apară pentru ca toți ce care doresc să se dezvolte sau să-și deschidă o afacere să fie bine documentați”, a declarat Ionuț Filimon, președinte Comisia de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională din cadrul PNL Vrancea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here