Ionuț Filimon (PNL Soveja): ”Prin votul de duminică s-a văzut clar că suntem din ce în ce mai puternici”

0
1131

Țin să mulțumesc tuturor sovejenilor și cetățenilor care au dat dovadă de spirit civic și s-au prezentat la urnele de vot din data de 10 noiembrie!

Le mulțumesc, de asemenea, și celor care au activat în această campanie electorală pentru a face cunoscută echipa Partidului Național Liberal, o echipă dornică de a aduce o schimbare.

Dragi sovejeni, duminică ați demonstrat că voința de schimbare este mult prea mare și nu cedează în fața actualei administrații PSD-iste, care de nenumărate ori a apelat la șantaj, manipulare și diverse amenințări profitând de naivitatea bătrânilor și a celor nevoiași.

Domnilor de la partidul ”Dăncilă-PSD” sau “ciuma roșie”, vă atrag atenția că din momentul de față voința unor derbedei politici ofilește în fața voinței sovejenilor. Din bun simț nu voi da nume, dar aviz celor care ați cărat și influențat votul, căci este pentru ultima oară când mai puneți în practică astfel de metode securisto-comuniste.

Vă asigur că voi face toate demersurile necesare ca instituțiile abilitate să acorde o atenție sporită în comuna Soveja deoarece lucrurile nu trebuie să rămănă așa.

Sovejeni, angajamentul meu și al echipei Partidului Național Liberal Soveja este să stârpim această gașcă de derbedei politici, care s-au cățărat la conducerea primăriei și consideră că aceasta le aparține. Acești oameni nu au decât un singur scop, cel de a absoarbe banii sovejenilor!

În încheiere, vreau să mulțumesc tuturor sovejenilor, indiferent de votul pe care l-au dat, cred cu tărie că și cei care au votat împotrivă, au fost otrăviți de tentaculele PSD-iste care, din fericire, vor reveni cu picioarele pe pământ deoarece angajamentul nostru este să-i informăm pe oameni, să fim aproape de comunitate și să le ascultăm doleanțele.

Prin votul de duminică s-a văzut clar că suntem din ce în ce mai puternici, mai hotărâți să învingem. Cu ajutorul vostru, România va fi o Românie altfel, o Românie normală, condusă de Klaus Johannis.

Felicitări sovejeni, felicitări Soveja, felicitări județului Vrancea pentru decizia de a da cu “flit” actualei administrații PSD-iste!

 

Ionuț Filimon,

Președinte PNL Soveja

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here