Ionuţ Filimon (PNL Soveja): „Reabilitarea DN2L Soveja – Lepşa, o nouă amăgire marca PSD”

0
5233

 

„Din presa locală am aflat că s-ar fi făcut un prim pas în ce priveşte reabilitarea DN2L Soveja – Lepşa. Guvernul ar fi aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitare. Pe scurt vraja mării în colţul gării, veşnica ciorbă reîncălzită la nesfârşit, ceva ce am mai auzit de prea multe ori ca să mai credem.

Totul se întâmplă după ce, oare a câta oară, au fost trase numeroase semnale de alarmă cu privire la acest drum important pentru economia Sovejei. Cei 14 km de drum au avut nevoie de 20 de ani să ajungă în acest stadiu. După tot acest timp se pare că administrației județului i s-a trezit, brusc, interesul pentru Soveja. Cine mai crede??

Nu vă este jenă să aruncaţi astfel de fumigene ieftine în spaţiul public?? Este strigător la cer cum, în anul 2018, cei care ne conduc judeţul ne aruncă cu nisip în ochi, spunându-ne că vor repune Soveja pe harta turismului. Asta în loc să-și recunoască neputinţa, nepăsarea și nesimţirea faţă de o stațiune care, odinioară, era considerată „Perla Vrancei”.

După ce aţi distrus staţiunea, acum doriţi să luaţi în subordinea Consiliului Judeţean Vrancea, şi cei 7500 mp de teren, de fapt fosta tabără Pionerul. Oare când aveţi de gând să vă opriţi din furat?? Acel teren este al sovejenilor şi vă atrag atenţia că aveţi o obligaţie morală de a da fosta tabără Pionerul în administrarea UAT Soveja.

Soveja este condusă de un om de paie, o marionetă, care în loc să meargă la casele oamenilor să vadă pagubele făcute de ape, avea cu totul alte preocupări, asta dă dovadă că este nepăsător față de nevoile comunității pe care o reprezintă.

V-aţi bătut joc după bunul plac de Soveja!! Firmele de casă au muls bugetul primăriei de bani frumoşi, cu care se puteau face lucrări de bună calitate şi binenţeles cu garanţie. Tot ce a însemnat lucrări în comună, captare apă, canalizare şi îndiguire Dragomira s-au făcut doar cu o singură firmă, lucrări de mântuială care, acum, imediat după potopul de zilele trecute au făcut ravagii pe cursul apei. Aceste lucrări au fost făcute prost  în urmă cu doi ani de o firmă de casă, care nici până în prezent nu s-au sinchisit să le remedieze..

Mi-ar fi plăcut să văd politicienii vrânceni care reprezintă partidul de la guvernare să se bată pentru Soveja, dar nu s-a întâmplat așa… De aceea nu mai crede nimeni promisiunile și actele semnate de ochii presei.

Domnilor, aţi adus Soveja într-un haos total, v-aţi bătut joc de tot ce înseamnă acel loc mirific. Voi aţi distrus tot, aţi pus pe chituci totul sub atenta orchestrare de la centru. Știm acum că totul a fost premeditat, calculat şi pus în practică în toți acești ani pentru interesele voastre meschine.

Aţi ajuns chiar la performanţa de a izgoni pur și simplu tinerii din Soveja, pentru că nu mai au un viitor acolo. Acum vorbiţi de turism, după inundațiile care au făcut destul de multe pagube în comună? După ce aţi lăsat ani de zile Soveja la voia întâmplării, şi aţi făcut din comună un cimitir al amintirilor de altă dată, vreți doar să continuați să furați?

Ani de zile aţi dat liber firmelor de casă să defrișeze pădurea de pe toată coaşa (DN2L Soveja – Lepşa). Investitorii au plecat de mult iar pe tinerii din Soveja îi vedem pe rețele de socializare în alte locuri. Când oamenii au ajuns la sapă de lemn v-ați găsit să le promiteți drum.

Asta înseamnă administraţie PSD!!! Sărăcie, batjocoră şi minciună pe față cât cuprinde! Asta înseamnă să conduci un judeţ şi să nu-ţi pese de oamenii care la fiecare patru ani vă dau votul în speranța că a mai rămas ceva și pentru ei.”

 

Ionuţ Filimon, preşedinte PNL Soveja

 

Semnează petiţia on-line:

Reabilitarea DN2L care face legătura între Soveja şi Lepşa

 

Foto: Îndiguire Dragomira, lucrare făcută în anul 2016

 

Barbu G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here