Ionuț Filimon (PNL Soveja): ”Rețeta unui TUN de 55.000 euro la primăria Soveja”

0
1660

        Foto: Ionuț FILIMON

       Din păcate, și de această dată, autoritățile competente nu se autosesizează, presa fiind nevoită să facă lumină și să aducă în atenția publică faptul că de ani buni, acest primar cu nume predestinat, „Ciolan”, se îmbuimbă din banii publici. Este de notorietate această manevră, caracteristică PSD-ului, o mânărie pe care actuala administrație a comunei Soveja o practică de mult timp. Am semnalat de nenumărate ori neregulile care s-au făcut, lucrările de proastă calitate, precum și rețeta „abonamentelor” la bani publici. Teama care a fost instaurată în rândul oamenilor de către „camarila” PSD-istă, șantajul, dar și amenințările de care au avut parte unii cetățeni, nu au făcut decât sa mă determine, alături de colegii liberali, să luăm o poziție fermă la felul cum comuna Soveja este condusă.

Sovejeni, sunt alături de colegii din presă care au demarat acest proiect pentru a face lumină și a informa opinia publică despre cum se cheltuiesc banii publici la Soveja. După cum vedeți, în doar jumătate de an, s-a dat un tun de 55.000 euro, doar din hârtii, cu o firmă care are zero angajați și zero cifra de afaceri. Asta înseamnă să nu fii corect, să faci un PUG de două ori, la interval de șase luni și să cheltui aproximativ 55.000 euro din banii contribuabililor.

Sunt convins că acesta este doar începutul, vom vedea și cum au fost gestionați banii alocați de către Guvern după inundațiile care au avut loc, cu siguranță vom afla și de ce nu funcționează faimoasa canalizare care a costat sute de mii de euro, cu siguranță sovejenii vor afla și cine se face vinovat de faptul că primăria Soveja are de plătit în jur de 20.000 euro comision de succes, pentru care acum se dispută lupta pe cele 41 h de pădure aflată în proprietatea primăriei, cum s-a făcut asfaltarea și cât a costat ea în realitate, dar și multe altele.

Domnule primar pensionar, vă asigur cu toată responsabilitatea că veți da fiecare bănuț înapoi, chiar dacă nu ați semnat la majoritatea proceselor verbale ale lucrărilor încheiate. Mi-am luat acest angajament alături de colegii mei, că vom scoate Soveja din această gaură neagră în care ați afundat-o și vă asigur că sunt un om de cuvânt!

 

Ionuț FILIMON

Președinte PNL Soveja

 

Citește:   Soveja. Tun de 130.000 de lei pentru un PUZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here