Ionuț Filimon (PNL Soveja):  ”Sovejeni, lupta de abia acum începe!”

0
1141

 

 

Mulțumesc tuturor sovejenilor și cetățenilor care au dat dovadă de spirit civic și s-au prezentat la urnele de vot  pentru a-și exprima opțiunea! Dorința unei schimbări care trenează de ani buni și din nefericire speranța că va fi mai bine, pare să fi pierit.

Duminică, 24 noiembrie, ați demonstrat că voința de schimbare este mult prea mare și nu cedează în fața actualei administrații PSD-iste, chiar dacă de nenumărate ori aceștia au profitat de naivitatea bătrânilor și a celor nevoiași, apelând la manipulare, șandaj și chiar la amenințări.

Sovejeni, lupta de abia acum începe!

Am demonstrat că suntem din ce în ce mai puternici, mai uniți și mai aproape de problemele sovejenilor.

Votul din 24 noiembrie arată încotro se îndreaptă orientarea electoratului, spre dreapta, o dreaptă puternică cu direcții clare spre Europa, o Românie în care cetățeanul să beneficieze de locuri de muncă, de un sistem de sănătate normal, mai pe scurt, o Românie unde oamenii pot trăi decent, localități unde familiile de tineri se pot reîntoarce pentru a-și crea un viitor.

Politica pumnului în gură trebuie să dispară și vă asigur că va dispărea! Am această convingere și vă asigur că lupta mea cu această gașcă de derbedei politici cățărați în fruntea primăriei va fi dură și cu rezultate pe măsură!

Angajamentul meu și al echipei Partidului Național Liberal Soveja este să readucem Soveja acolo unde îi este locul. O comunitate în care oamenii să poată trăi decent cu adminitrație deschisă către cetățean, capabilă să atragă fonduri europene și crearea de  locuri de muncă.

Soveja a ajuns o ruină, este comuna cu cea mai îmbătrânită populație, este localitatea unde dacă se mai nasc 2 sau 3 copii pe an, este comuna care odinioară era ”Perla turismului vrâncean”, acum ajunsă perla gunoaielor datorită unei găști care consideră că primăria este barul din colț unde fumăm, bem și jucăm poker.

Primăria este a sovejenilor, este instituția care vine în sprijinul comunității, este centrul de commandă care stabilește calitatea vieții într-o comună. Din păcate, conform statisticilor, actuala conducere este cea mai slabă administrație din județul Vrancea, recunoscută prin lucrările de proastă calitate, investiții fără noimă și scurgerea de bani în contul unor firme de partid.

În încheiere, vreau să mulțumesc tuturor sovejenilor pentru sprijinul acordat, votul de duminică este un vot mult așteptat, un rezultat care va creiona viitorul comunității noastre!

 

Ionuț Filimon,

Președinte PNL Soveja

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here