Se organizează concurs pentru șefia Poliției Vrancea

0
515

Inspectoratul General al Poliției Române a publicat astăzi anunțul cu privire la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de şef al inspectoratului de poliţie judeţean II la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din Str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, Bucureşti, la data de 23.05.2018, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor în timp util.

Concursul va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Înscrierile se fac personal, în zilele lucrătoare la Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Management Resurse Umane din Str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, Bucureşti, până la data de 02.05.2018 orele 16:00.

Postul de inspector șef al IPJ Vrancea este vacant de la ieșirea la pensie, în 2017, a comisarului șef Ionel Popescu. De atunci, împuternicit la comanda unității este comisarul șef Remus Nica. El și-a exprimat de la început dorința de a se înscrie la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef, atunci când IGPR va scoate la concurs acest post.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here