Sexul fără penetrare: Un alt tip de orgasm…

0
399

Sexul fără penetrare (dry sex) este practicat mai ales pentru un preludiu intens sau în perioada menstruației la femei.

Sexy Couple In Bedroom

 Sex între sâni

Bărbații sunt înnebuniți după acest mod de apropiere fizică, mai ales dacă parteneră lor are sânii mari. Iar pentru cei ale căror partenere au sânii mici este o fantezie… Plăcerea este mare, mai ales dacă este combinată și cu o partidă de sex oral.

Săruta-i sânii, sfârcurile, iar când penisul este într-o erecție puternică introdu-l între sânii ei și mișcă-te încet de sus în jos până când ejaculezi. Ea își poate apropia sânii pentru o plăcere cât mai mare.

Sex între fese

Femeile cu un fund bombat atrag privirile oricărui bărbat. Când vedem cum bărbații întorc capete pe stradă după o țipă drăguță… Oare la ce se uită? Bineînțeles că la posteriorul ei!

 Sexul între fesele partenerei este foarte excitant. Îl puteți practica stând în picioare, dar și întinși pe pat. Aici bărbatul deține întreg controlul. Poate controla strâmtoarea dintre fese, pe care le poate masa, apropia sau chiar pălmui încet…

Totul începe cu preludiul, cu sărutări și mângâieri pe întregul trup, cu mici mușcături pe fese. Poți să te joci încet cu limba pe sfârcurile ei pentru a o excita cât mai tare.

Când te vei simți pregătit tot ce rămâne de făcut este să îți introduci penisul între fesele ei și să te miști încet de sus în jos. Spre deosebire de sâni, fesele se pot strânge singure, prin încordare, așa că nu trebuie neapărat să îți folosești și mâinile pentru ale apropia.

 Sex prin haine/ dry sex

Unele persoane preferă să facă dry sex decât sex normal, în special fetele virgine, care doresc să rămână „intacte” până la căsătorie, cele care nu cred că este momentul potrivit pentru începerea vieții sexuale sau cele care se află la menstruație. Apăsarea și mișcările circulare sunt unele dintre cele mai bune tehnici pentru dry sex.

El întins pe spate și tu peste el… Este poziția în care poți atinge orgasmul foarte repede, mișcându-te exact cum îți place. În tot acest timp, îl poți dezbrăca de tricou și îi poți atinge încet cu limba sfârcurile. Este imitația ideală pentru o partidă fierbinte de sex și poate fi folosită de cuplurile virgine care vor să experimenteze senzațiile sexuale și pozițiile pe care pe viitor ar putea să le folosească.

Apăsarea nu trebuie să fie foarte puternică sau violentă din cauza că te poți răni destul de repede. La băieți, fermoarul pantalonilor poate fi extrem de periculos. Poți folosi sexul prin haine că preludiu pentru o partidă adevărată și fierbinte… Trecerea de la haină pe haină la piele pe piele poate fi destul de excitanta și poate duce foarte repede la un orgasm puternic.

Îmbrăca-te într-o fustă scurtă, excită-l la maxiumum și încercați să o faceți în picioare. Sprijină-te cu spatele de perete, ușă sau șifonier, sărutați-va îndelung și apropiați-va unul de celălalt. Este preludiul perfect. Apoi, poți alege să ridici fustița și să faceți sex în adevăratul sens al cuvântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here