Surse: Blaga ar da Senatul PSD-ului

0
333

Liberalii sunt dispuși să dea PSD-ului președintele Senatului dacă social-democrații votează revocarea lui Călin Popescu Tăriceanu, relatează stiripesurse.ro .

 blaga-nu-am-nicio-implicare-in-afacerea-microsoft-18501632

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că liberalii nu-şi doresc preşedinţia Senatului, potrivit Mediafax.

”O vrea Atanasiu preşedinţia Senatului, o vrea Blaga preşedinţia Senatului? Şi am declarat foarte clar, nici eu, nici Atanasiu nu ne dorim preşedinţia Senatului. Şi nici nu vom candida pentru preşedinţia Senatului. Să vină PSD-ul cu un om la locul lui şi să preia că noi îl votăm atâta timp cât Tăriceanu nu îşi face datoria”, a afirmat Blaga.

Copreşedintele PNL a explicat de ce vor liberalii sa-l schimbe pe Tăriceanu.

”Noi dorim să-l schimbăm din fruntea Senatului pe domnul Tăriceanu şi vrem în fiecare secundă, din cu totul alte motive. Domnia sa este de un populism deşănţat. Acţiunile domniei sale faţă de justiţie le vedeţi în fiecare zi. Dacă le-ar face de la sediul ALDE, nicio problemă, este un preşedinte de partid, partidul are propria abordare faţă de stat, faţă de instituţiile statului”, a mai precizat Blaga.

 

12754864_789924334484246_1275574756_o

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here