Surse: Se strâng semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva lui Cioloș

0
662
Dacian-Ciolos
             Premierul Dacian Cioloș s-ar putea confrunta cu un test de foc în Parlament, potrivit jurnaliştilor de la STIRIPESURSE.RO, care au şi intrat în posesia unei liste de semnături care circulă pe holurile Parlamentului pentru dărâmarea Guvernului tehnocrat. 

Inițiativa a fost luată de Partidul România Unită, dar și parlamentari din alte partide au semnat deja această listă. Parlamentari ALDE sau neafiliați și-au exprimat sprijinul pentru o moțiune de cenzură.

De asemenea, subiectul a fost ridicat și în ședința senatorilor PSD, de un senator PSD. Discuții au existat, însă o astfel de decizie se va lua în forurile de conducere ale partidului.

Până în acest moment 30 de parlamentari au semnat lista pentru a depune moțiune de cenzură și chiar dacă demersul are șanse mici de reușită, cei de la PRU susțin că vor încerca să strângă numărul necesar de semnături.

Pentru depunerea unei moțiuni de cenzură e nevoie de cel puțin o pătrime din numărul total al senatorilor și deputaților și se dezbate în 3 zile de la data la care a fost prezentată (la 5 zile de la depunere) plenului reunit al celor două Camere.

P.S. La ora la care ne-a parvenit documentul nu erau strânse toate semnăturile.

media-147378924057918200

 

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here