”Vrancea Dog Show” cel mai mare concurs chinologic

0
2889

 

În perioada 12 – 13 mai 2018 Stone Park va găzdui cel mai mare eveniment chinologic care va avea loc în Vrancea, în ultimii 20 de ani. Organizatorul evenimentului, Asociația Chinologică Vrancea, alături de colaboratorii, Winner Plus România și Stone Park vor pune judeţul Vrancea pe harta competițiilor chinologice din europa.

„Vrancea Dog Show”, este o expoziție dar și un concurs la care sunt „așteptați” peste 200 de câini de toate rasele. Competiția canină va avea loc în comuna Vânători la plaja Putna și se va desfășura pe parcursul a două zile. Stăpânii de câini care vor să participe la concurs își pot înscrie patrupedele deținătoare de pedigree (certificat de origine) în funcție de categorii, după cum urmează: Clasa baby (3 – 6 luni), Clasa puppy  (6 – 9 luni), Clasa juniori  (9 – 18 luni), Clasa intermediară (15 – 24 luni), Clasa deschisă (24 de luni – 7 ani), Clasa veteran (8 ani +) și Clasa campion (15 luni +)

 

Arbitrajul „Vrancea Dog Show” va fi asigurat de trei arbitri români, recunoscuți de Federația Chinologică Internațională (FCI) Bruxelles și de un arbitru din Ucraina, celebră printre cunoscători, Maria Gozdieva. Programul competițional din 12 și 13 mai se va desfășura între orele 10 – 14, când va avea loc arbitrajul pe rase și 14.30 – 16, interval destinat concursurilor speciale.

Cei care vor dori să-și înscrie câinii în ziua expoziției trebuie să știe că taxele de înscriere vor fi majorate cu 50%. Mai multe detalii despre concurs le puteți găsi pe site-ul Asociației Chinologice Vrancea. Medicul veterinar Răzvan Buză este cel căruia i-a venit ideea înființării unei astfel de asociații în anul 2013, idee concretizată doi ani mai târziu, în 2015.

Consider că Vrancea are foarte multe lucruri de arătat, astfel a sosit şi rândul iubitorilor de animale, un eveniment de excepţie care va pune judeţul nostru pe harta europei, în ce priveşte competiţiile şi expoziţiile chinologice. Pe acestă cale doresc să mulţumesc Winner Plus România și Stone Park, care au depus eforturi în a susţine acest demers, care în cele din urmă a avut un ecou pe măsură. Aşteptăm participaţi din toate colţurile ţării dar şi a europei” a declarat pentru blitz24.ro, medicul veterinar, Răzvan Buză.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here