Vrancea: Ghenia Armanda este noul președinte interimar al tinerilor liberali din comuna Soveja

0
1785

 

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal, din comuna vrânceană Soveja, va fi condusă de către domnișoara Ghenia Armanda, în vârstă de 20 de ani, aceasta s-a lansat în politică cu scopul de a schimba ceva în comuna natală. Armanda studiază la Sibiu și mare parte din timp îl petrece la Soveja, acolo unde s-a și născut. Conform informațiilor de ultimă oră, decizia a fost luată de președintele PNL Soveja, Ionuț Filimon, acesta fiind și unul dintre promotorii unor schimbări majore în cadrul organizației.

Proaspăta președinte interimar al tinerilor liberali, Ghenia Armanda, susține că este pregătită și va face față provocărilor, mai ales că în comuna Soveja, tinerii au migrat la orașe în sperața unui trai mai bun și în căutarea unui job.

Foto: Ghenia Armanda, președinte interimar TNL Soveja 

   ”Cred că a sosit momentul să ne implicăm cu toții. Este de notorietate faptul că Soveja a rămas la coada clasamentului. Sunt implicată de ceva timp în activitățile politice din Soveja, pe noi tinerii ne deranjează faptul că în Soveja, acasă, nu mai există speranță, nu mai există nimic, totul pare oprit în timp, trăim ca în anii 90. Studiez la Sibiu, la Școala Postliceală Germană Hygeia, specializarea Asistenți medicali generaliști, vin acasă destul de des și rămân dezamagită de fiecare data când văd ce se întâmplă în comuna mea dragă. Nu avem ce face aici, dar farmecul Sovejei ne îndeamnă să revenim ori de câte ori avem nevoie să ne încărcăm bateriile. Așa că, toți cei care vor să mi se alăture și să facă parte din această echipă, îi rog să mă contacteze, uniți putem să Repornim Soveja”, a declarant proaspătă, președinte interimar al TNL Soveja, Ghenia Armanda.

 

Foto: Ionuț Filimon, președinte PNL Soveja

     ”Organizația de tineret, este una dintre resursele umane ale unui partid politic, iar debutul meu în politică a fost tot la tineret.  Tinerii sunt viitorul și cred că vom face o echipă unită și competitivă alături de Armanda. Este o persoană dinamică, ambițioasă, responsabilă și cred în capacitățile ei, mai ales că de-a lungul timpului a demonstrat că are o gândire liberală. Îi doresc succes și în cel  mai scurt timp cu siguranță vom reuși să atragem alături de noi cât mai mulți tineri, dornici să se implice în activitățile sociale și politice ale comunei Soveja. Dorim să formăm o echipă de oameni tineri pentru alegerile din 2020, oameni dedicați cu o altă viziune și cu dorința de a schimba lucrurile în bine pentru Soveja”, a declarat, Ionuț Filimon, președinte PNL Soveja.

 

Schimbările în cadrul organizației PNL Soveja se țin lanț. În urmă cu o săptămână, consilierul local, Costel Acsinte și-a dat demisia din cadrul Consiliului Local al comunei Soveja, acesta fiind înlocuit de profesorul Ghimpu Gheorghe. De asemenea, aerul schimbărilor la nivelul organizației continua, locul de secretar în cadrul organizației a fost adjudecat de antreprenorul, Alin Turcu, acesta fiind și unul dintre criticii cei mai vehemenți ai actualei administrații PSD. Anișoara Zaharia, Ion Sărăcil și medicul stomatolog, Cătălin Bunghez,  sunt doar o parte din noua echipă care dorește să aducă aerul schimbării.

 

Mădălin Barbu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here