Anunțuri promovate

Anunțuri promovate

Platforma de ANUNȚURI PUBLICITARE este distribuită în mod absolut gratuit de către www.ramnicpress.ro, însă utilizatorii care doresc plasarea anunțurilor într-o categorie promovată (ANUNȚURI PROMOVATE) pot face o cerere cu titlul ANUNȚ PROMOVAT la adresa contact@ramnicpress.ro, iar un operator vă va oferi toate informațiile necesare pentru ca dumneavoastră să aveți un anunț promovat.

Ce înseamnă mai exact „ANUNȚ PROMOVAT”:

Un anunț general sau personalizat plătit se va poziționa în TOP pe o perioadă determinată de timp. Orice anunț plătit va fi vizibil timp de o lună  în top-ul tuturor anunțurilor publicate în termen de o lună (30 de zile calendaristice). Șansele ca produsul sau serviciul postat de tine să fie văzut cresc cu aproximativ 90% dacă alegi varianta „ANUNȚULUI PROMOVAT”!

Menționăm faptul că publicarea generală a anunțurilor este GRATUITĂ, însă anunțurile speciale (ANUNȚURI PROMOVATE) vor fii plătite lunar.

Pentru a înțelege corect  semnificația expresiei “anunț promovat” vă invităm să citiți cu atenție următorul paragraf:

“…Mesaj promotional media, reclama platita, cuprinzand, in functie de suport, un ansamblu de cuvinte (titlu, subtitlu, acrosaj, elemente grafice, ilustratie foto, text, slogan, incheiere etc), reprezentari (simbol, desen, culori, forme etc), precum si fond muzical, dialoguri, scenarii etc, menite sa asigure o perceptie cat mai clara si puternica de catre public. Exemplu (elementele avand cel mai puternic impact sunt evidentiate cu majuscule): TITLU DE ACROSARE, subtitlu, ILUSTRATIE, text-argumentatie, text explicativ, prezentarea ofertei, LOGO, SLOGAN, INCHEIERE. In promovarea vanzarilor, anunt publicitar publicat in presa scrisa, insotit de un cupon pentru raspuns.” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *