AUTOSTRADA A7

Credeți că ar fi bine să se monteze ACUM separatoare de sens pe DN2E85?

Cu siguranță este prea târziu. Respectivele separatoare de sens și-ar fi dovedit eficiența dacă ar fi fost montate în urmă cu 10 sau 20 de ani, în perioada construirii acestui drum, devenit cunoscut rapid drept „drumul morții”.

Acum, totul este tardiv, întrucât urmează să se construiască autostrada, iar acum, cele câteva separatoare montate pe DN2E85, pe raza județului Buzău, fac mai mult rău decât bine.

Un astfel de exemplu sunt separatoarele de sens montate în zona fabricii de bere din Buzău. Odată montate, acestea au îngustat banda de rulare, obligându-i astfel pe șoferi să circule în coloană.
Dar, când va veni mult-vestita autostradă A7, lucrurile se vor mai schimba, sperăm că în bine iar actuala rută DN2E85 va deveni o șosea secundară, care va prelua traficul din zona Poștei Câlnău, Cochirleanca și Zărnești, iar la nivelul municipiului Râmnicu Sărat, șoferii care vor mai folosi DN2 vor fi cei din Topliceni, Valea Râmnicului și Podgoria.

Acum, cu separatoarele de sens montate pe DN2E85, situația rutieră a fost complicată, întrucât nu se mai pot efectua depășiri în siguranță, iar șoferii, mulți dintre ei iritați, pot provoca evenimente rutiere nedorite.

One thought on “Credeți că ar fi bine să se monteze ACUM separatoare de sens pe DN2E85?

  • Adica e ok sa mai moara cativa oameni pana cand se va da in folosinta autostrada, nu?

    Chiar si o viata daca salveaza, merita!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *