Editorial

În ziua alegerilor locale românii au ales să dea UE lui Codruța Kovesi

După ce aproximativ opt milioane de români au votat reprezentanții  Partidului Social Democrat la alegerile locale de duminică, 5 iunie, lucrurile sunt cât se poate de clare; segmentul de vârstă 45 – 64 de ani a ales încă o dată soarta țării, în timp ce „tinerii frumoși și liberi” au preferat să iasă la suc sau să se uite la vre-un serial din Games of Thrones.

În ultimii 26 de ani tinerii au fost conduși de segmentul îmbătrânit al populației, iar ideea că „tinerii sunt viitorul țării” pare că nu mai are niciun fundament. În timp ce Franța o decorează pe Codruța Kovesi cu „Legiunea de onoare” pentru activitatea din fruntea DNA, în foarte multe unități administrativ-teritoriale din țară românii au votat candidați inculpați de procurorii anticorupție pentru prejudicierea bugetelor locale sau de stat. E frumos când spargi semințe în fața TV-ului în timp ce urmărești un BREAKING NEWS cu un nou politician adus cu cătușe la DNA și spui „(…) așa tată! Mama lor de corupți! Dacă au furat să îi mănânce pușcăria”, însă o dată la patru te lovește orbul găinii. După ce în 2004 românașii alegeau un marinar să îi reprezinte, în 2016 aceiași românași, dar cu burtă de bere și calviție aleg viitorul nostru, al tinerilor pentru următorii 4 ani.

CITEȘTE ȘI: Ce localități a câștigat PSD în județul Buzău

PSD, sub tutela condamnatului Liviu Dragnea a obținut o victorie nimicitoare în toată țara, detașându-se clar de celelalte partide. Consider că după acest vot și după toată străduința DNA-ului, românii MERITĂ să fie furați, batjocoriți și mințiți. Acest vot mai poate reprezenta dovada clară că în țară ar mai fi nevoie de un regim autoritar suprem, dat jos ulterior printr-o revoluție, trecuți alți 26 de ani și după aceea alte alegeri „libere”. România a votat viitorii pușcăriabili ai țării. România merită, după cum am mai spus să fie furată, mințită și prostită pe față. Și dacă nu mă credeți pe cuvânt, haideți să vă prezint o scurtă radiografie a votului de duminică, 5 iunie; Brașov – George Scripcaru a câștigat alegerile după ce a prejudiciat bugetul local cu aproximativ 1,915,000 RON. Târgu Mureș – Dorin Florea a câștigat lejer primăria după ce a păgubit statul cu 7,215,000 RON. Un caz de „noapte minții” s-a petrecut în Baia Mare. Cătălin Cherecheș a câștigat primăria din arest preventiv. Tulcea – Constantin Hogea a câștigat primăria după ce a luat mită împreună cu fiica și soția sa. (…) exemplele pot continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *