Editorial

Medicul Adina Alberts face o dezvăluire șoc: „99,9% dintre români sunt terorizați de autorități”

Medicul Adina Alberts avertizează că doar 0,1% din români sunt infectați cu coronavirus, în vreme ce restul de 99,9%, care sunt sănătoși, sunt supuși unor restricții aberante.

„Guvernul pedepsește populația sănătoasă în loc să combată focarele de infecție cu COVID și să rupă lanțurile de contaminare. Doar 0,1% dintre români sunt infectați. Însă 99,9% din populația țării este obligată să suporte consecințele eșecului grav în gestionarea crizei sanitare.
În România sunt aproape 50.000 de cazuri de persoane infectate cu COVID, din care aproximativ 27.000 s-au vindecat și alți 4000 de asimptomatici au fost externați.
Practic la acest moment, în toată țara sunt 20.000 de de cazuri active – persoane depistate pozitiv, în urma testării. Acestea sunt cifre oficiale raportate de Grupul de Comunicare Strategică.
Raportate la întreaga populație a țării, de 20.121.641 locuitori, cele 20.000 de cazuri active reprezintă 0,1%. Restul de 99,9% din totalul românilor neafectați de virus suferă grav însă, din cauza prostiei și incompetenței guvernului care nu-și face treaba și nici măcar nu aplică riguros și eficient măsurile minim obligatorii în cazul epidemiilor:

CITEȘTE ȘI:Titus Corlățean: „Pentru niște bani închizi spitalul, inventând secția specială de COVID-19”
Nu face anchetele epidemiologice până la capăt ca să rupă lanțurile de contaminare.
Nu ia măsurile necesare pentru a îngrădi, elimina și preveni focarele de infecție din spațiile asupra cărora are deplină responsabilitate – spitale, cămine de bătrâni, de copii, instituții publice; realitatea a demonstrat că aici au apărut cele mai virulente focare de infecție.
DSP-urile în loc că reacționeze imediat, așa cum se impune, ignoră apelurile oamenilor, refuză testările, tergiversează ori ascund realitatea.

Nu comunică corect, coerent și credibil.
După 5 luni de pandemie nu au pregătit corespunzător infrastructura medicală; e o continuă brambureală cu numărul paturilor ATI, cu autorizarea secțiile exterioare ale spitalelor COVID, cu detașarea forțată și nu voluntară a personalului medical.
Refuză testarea în masă, prin intermediul medicilor de familie, care ar da tabloul exact al contaminării la nivel național.
Inutil încearcă Iohannis să dea vina pe PSD. Adevărul, valabil pentru orice om de bun simț, este că guvernul său, adică guvernul PNL a scăpat de sub control pandemia. Guvernul PNL a ajuns să fie complet lipsit de credibilitate. Românii au ajuns să nu mai creadă nimic din ce face ori ce spune acest guvern iohanisto-penelist, după repetatele manifestări de incompetență, de aroganță și sfidare a legii, de rele practici, de aberații- inclusiv anticonstituționale, de manipulare, ori pur și simplu de prostie, în gestionarea crizei COVID

Oamenii respectă impunerile autorităților dar majoritatea nu crede în existența virusului
S-a ajuns la situația alarmantă că 45% dintre români nu cred în existența virusului. Iar o treime nu crede în comunicatele guvernului.
Este un lucru grav că guvernul Orban continuă să țintească populația sănătoasă, prin măsurile antiCOVID.
Extrem de grav! Adina Alberts avertizează:
Nu este o soluție să impui restricții tuturor, oriunde și oricând. Inclusiv la plajă.
Să interzici activitatea teraselor după ora 23:00.
Să impui obligativitatea purtării măștii pe promenadă în timpul serii – între 18:00 și 23:00.
Să te năpustești cu amenzi asupra oamenilor.
Toate datele/faptele/statistica arată clar că, de exemplu, Constanța este la coada clasamentului, atât în privința numărului de îmbolnăviri totale – 902, în 5 luni de pandemie – cât și a numărului de noi cazuri – 27, în ultimele 24 de ore, în pofida faptului că pe litoral sunt/vin sute de mii de oameni din toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *