Editorial

Mesajul de Crăciun transmis de cei care vă informează zi de zi

Împreună cu voi, cei peste 50.000 de cititori fideli care ne urmăresc lunar activitatea am reușit să devenim primul portal de știri din municipiul Râmnicu Sărat și să ne situăm în top cinci publicații de profil din județul Buzău.

Echipa RâmnicPress a ținut cont de sugestiile, reclamațiile , sesizările și implicările dumneavoastră în buna funcționare a procesului de informare. De-a lungul anului care stă să se încheie, RâmnicPress s-a implicat activ în numeroase campanii umanitare, am făcut auzit strigătul mut al celor care nu aveau puterea să se exprime, am șocat, am incitat, am dezamăgit , însă pe lângă toate acestea am informat.

CITEȘTE ȘI: O tânără de 18 ani din Focșani și-a găsit sfârșitul ieri seară pe drumurile buzoiene

Statisticile ne arată încă o dată că râmnicenii au ales și în 2016 ca primă sursă de informare să fie portalul nostru, ceea ce ne onorează și totodată ne obligă să fim la fel de buni și în 2017. Vă dorim încă de pe acum sărbători cu bine, bucurii în sânul familiei, reușite pe toate planurile, Crăciun fericit și nu în ultimul rând alegeți ca voi să fiți informația!

PENTRU A RĂMÂNE LA CURENT CU TOATE știrile vă rugăm să dați CLICK AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *