Monden

4 lucruri jenante care ți se pot întâmpla în pat

Apropierea sexuală dintre un bărbat și o femeie este un act incredibil de intim și trebuie să decurgă fără cusur. Oricât s-ar bucura partenerii de iubire, intimitate, distracție și de senzații extrem de plăcute, trebuie să recunoaștem că uneori, între așternuturi, se pot întâmpla lucruri ciudate și neplăcute, ba uneori chiar jenante.

Iată un scenariu pe care niciun cuplu nu ar dori să îl experimenteze în pat.
1.Aveți gaze în timpul actului. Ființele umane au gaze pe tot parcursul zilei și al nopții, iar uneori aceste senzații pot apărea chiar când nu te aștepți. Totuși, aceste reacții firești ale organismului se pot întâmpla fără voia ta, însă tu trebuie să zâmbești și să mergi mai departe. Glumește cu pertenerul pe seama aceasta și lăsați-vă din nou pradă momentului. Nu faceți caz din lucrul acesta.
2.Are eructații (râgâie) în momentul în care se apropie să te sărute. Dacă se întâmplă acest lucru, ar fi cazul ca partenerul aflat în această ipostază să își ceară scuze elegant și să meargă mai departe. Dacă însă acest gest este făcut intenționat trebuie ca partenerul să îți aducă aminte că nu este un lucru tocmai sexy, asta dacă nu vă face plăcere amândurora.
3.Trebuie neapărat să urinezi înainte de actul sexual. Oricine trebuie să meară la baie într-un moment sau altul, însă uneori această senzație vine nu tocmai în momentul potrivit. Dacă ești în această situație, scuză-te elegant, ridică-te, fă ce ai de făcut și întoarce-te tandru în pat, nu înainte de a te spăla pe mâini. Dacă ne gândim la faptul că unele femei „se țin” pentru că această senzație de apăsare le amplifică orgasmul, atunci ele vor amâna momentul în care vor vizita WC-ul.
4.Sunteți pe punctul de a începe o partidă fierbinte, însă îți aduci aminte în ultimul moment că nu ești epilat. Dacă sunteți de mult timp împreună este foarte probabil ca el să nu observe acest lucru și să nu îi pese, însă un partener nou poate fi surprins să descopere asta. Oamenii experimentați nu fac neapărat o catastrofă din asta și preferă să se concentreze pe lucrurile care contează cu adevărat. Dacă totuși te deranjează părul pubian al partenerului, ai putea să faci o glumă cu direcție și să spun că a trecut ceva vreme de când nu ai mai „vizitat” zona intimă. Dacă ești la tine acasă, poți să dai o fugă la baie să razi părul nedorit, însă dacă ești la el acasă nu trebuie să îi folosești aparatul de ras!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *