Monden

Ce părere ai despre această femeie, care face bani în timp ce doarme? Bărbații plătesc mult pentru a se uita la ea

O tânără a reușit să facă o mulțime de bani doar lăsând oamenii să o privească, în timp ce doarme.

Poți face bani atunci când dormi și, după cum se pare, transmisiunile de somn sunt incredibil de profitabile peanumite platforme. O tânără, în vârstă de 29 de ani, a reușit să adune bani din faptul că se transmite live în timp ce doarme.

Amouranth, al cărei nume real este Kaitlyn Siragusa, susține că telespectatorii se bucură probabil această priveliște. În timpul unui interviu acordat în cadrul podcastului The Iced Coffee Hour, Amouranth, care are acum peste șase milioane de urmăritori pe Twitch, a explicat toate aventurile bănoase pe care le-a avut de-a lungul anilor, de la streaming la OnlyFans și alte investiții în afaceri.

Gazda Graham Stephan a fost uimit de stream-urile de somn și, după ce i-a explicat cum funcționează, gazda l-a întrebat cât de mult ar câștiga în medie din stream-urile sale, potrivit unilad.com

„Dacă te bazezi doar pe Twitch, probabil câteva mii de dolari”, a explicat ea. „Dar, dacă pui la socoteală conversiile, potențial, la OnlyFans, în timp ce dorm, atunci poate vreo 10.000-15.000 de dolari.”

Gazdele au rămas șocate de cifrele uriașe și au întrebat-o pe Amouranth de ce nu face streaming în fiecare seară dormind. Vedeta Twitch a spus că problemele de programare pot face adesea dificilă organizarea de stream-uri în somn.
Aceasta nu este prima dată când transmisiunile de somn ale lui Amouranth au atras atenția pe scară largă. În luna mai a anului trecut, prezentatorul radio și comediantul Howard Stern a rămas perplex în fața acestui concept după ce a urmărit una dintre transmisiile lui Amouranth.

„Vedeți, eu nu m-aș uita la asta – unul dintre cele mai importante stream-uri de pe Twitch în prezent este o transmisiune în direct doar cu o femeie sexy care doarme”, a spus el. „Te uiți la asta? Este bun? Ce fac ele? Crezi că dorm cu adevărat sau doar se prefac că dorm?”, a întrebat el. „Trebuie să fii foarte sexy ca să convingi tipii să plătească pentru a te vedea dormind. …ascultă asta. Patruzeci și patru de mii de oameni care o privesc pe această femeie dormind.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *