Monden

FOTO: Râmniceană în numărul din iunie al revistei Playboy

Se pare că fetele din Râmnic sunt atracția capitalei și fac orice ca să acapareze atenția tabloidelor naționale. Râmniceanca Mădălina Urloiu, a pozat goală pentru numărul din iunie a  reviste Playboy România.

Originară din comuna Valea Râmnicului, Mădălina a urmat cursurile Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare”, reușind să nu se remarce prea mult la capitolul învățătura. Aceasta a decis să plece în ultimul an de școală în București pentru a-și contura o carieră de succes. Fascinată de mirajul capitalei și ajutată de verișoara sa, modelul Sorina Docuz, soția primarului Sectorului 3 Robert Negoiță, Mădălina Urloiu în vârstă de 21 de ani a început să se prindă în peisajul monden al capitalei la brațul unor băieți de bani gata. Nu de puține ori pierdea ocazia să posteze pe contul său personal de Facebook poze din diferite locații de fițe în care era prezentă. După puțin timp a început să participe la diferite casting-uri la posturi de televiziune mondene pentru asistente  TV, însă se par că inițial nu a avut prea mare succes. Pentru că soarta i se împotrivea, a decis să își facă implant de silicoane pentru a atrage probabil atenția producătorilor media și a impresarilor.  Ca un jubileu al carierei sale de „persoană publică”, Mădălina Urloiu a reușit să bată palma cu cei de la Playboy în vederea realizării unei ședințe foto incediare, în care aceasta apare complet goală.
Tatăl său, Valentin Urloiu a candidat recent din partea Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Valea Râmnicului, însă a fost învins la scor de pesedistul Marian Galbenu. Ne întrebăm oare ce părere ar fi avut tatăl său de această situația în care fiica sa pozează goală într-o revistă citită intens de sexul tare dacă s-ar fi aflat în fotoliul de primar al unei comune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *