Monden

HOROSCOP SEXUAL: Ce defect sexual ai în pat în funcție de zodia ta. Ți se potrivește?

Dacă îți dorești să fii mai bună la pat pentru iubitul tău, trebuie să citești articolul următor. În funcție de zodia ta, astrele îți spun care sunt defectele tale cele mai mari atunci când vine vorba de o partidă de amor, însă tot ele te învață ce anume trebuie să schimbi.

 

Berbec – Te plictisești repede și ești grăbită.
Partenerul tău nu apucă să se bucure de ceea ce îi oferi că imediat treci la altceva. Nu uita că bărbații cât și femeile au nevoie de timp pentru a învăța micile plăceri ale partenerilor. Și nu uita, fiecare dorește un preludiu lung cu multe mângăieri, șoapte fierbinți și sărutări tandre.

Taur – Ești leneș!
Dacă ar fi după tine, ai face sex doar într-o anumite poziție, cea a misionarului, doar în pat și doar după apusul sorelui. Partenerii tăi au nevoie de schimbări și de diversitate în pat. Ieși uneori din zona ta de confort!

Gemeni – Vorbești prea mult.
Bărbații sunt atrași de tine pentru că ești o fire sociabilă, veselă, vorbăreață, dar uneori nu știi să te oprești. Când îi este lumea mai dragă, tu începi să discuți cu el fel de fel de chestii, discuții care cu siguranță îl vor plictisi. Gura mai mică și focusează-te pe plăcerile fierbinți.

Rac – Nu ai încredere în forțele proprii.
Din păcate sunt momente în viața ta când nu ai încredere în frumusețea și priceperea cu care te-a înzestrat Cel de Sus. Plus de asta, îți este foarte teamă de ridicol, așa că refuzi să încerci poziții noi și practici „în exclusivitate”. Mare păcat! Partenerului tău i-ar plăcea puțină diversitate.

Leu – Ești o egoistă fără pereche!
Obișnuită să fii mereu în centrul atenției, te interesează mai mult plăcerea ta și mai puțin a lui. Nu uita că majoritatea bărbaților se simt mândri când își duc partenerile pe culmile extazului, dar simt uneori nevoia să fie ei în centrul atenției. Mai lasă de la tine…

Fecioară – Îl critici până îl enervezi
O perfecționistă din naștere, nativele zodiei Fecioară sunt atente la cele mai mici detalii. Vor să fie ele cele mai bune între așternuturi, însă dacă aștepți aceeași perfecțiune și de la iubitul tău s-ar putea să te dezamăgească. Nu îl mai certa atât pentru că orgoliul lui va avea de suferit.

Balanță – Te numești „Ciudata”?
Este clar faptul că tuturor bărbaților normali la cap le plac noile experiențe sexuale, dar nici chiar ca tine. Ești recunoscută că vii zilnic cu noutăți și idei năstrușnice care pot speria partenerul la un moment dat. Amintește-ți că sexul nu este un concurs și că nu trebuie să bifezi toate ciudățeniile existente prin cărțile de Kamasutra. Revin-o și la normal.

Scorpion – Arde focul pasiunii în tine.
Partenerului tău îi place cu siguranță atunci când îi arâți că îl dorești, însă nu este cazul să îl sufoci cu pasiunea și obsesia ta pentru el. Va ajunge la un moment dat să evite sexul cu tine și va prefera să iasă la o bere cu băieții. Mai lasă-l să respire. Este om!

Săgetător – Te va mulțumi vreodată partenerul?
Ești pe toane. Azi vrei o poziție nouă, mâine vrei să repetați poziția de acum două săptămâni, poimâine vrei să îi faci doar oral și la anul poate o vrei în trei! Toate ca toate, dar niciodată nu vei fi mulțumită de ce îți va oferi săracul bărbat. Apreciază-l așa cum este.

Capricorn – Ori faci sex, ori muncești?
Ca o secretară care îi știe la perfecție agenda șefului, ajungi uneori să îți înmagazinezi în memorie zilele în care ai programate partidele de dragoste. Lasă-te purtată de val, ieși din rutină, uită de automatisme și fă sex de plăcere. Nu te costă nimic!

Vărsător – Miroase a egoism pur pe aici.
Te gândești mereu și mereu doar la tine, la fanteziile tale și la mișcările care îți fac ție plăcere. Dar te-ai întrebat oare vreodată ce își dorește el? Pune-l și pe el pe primul plan uneori.

Pești – Romantismul întruchipat.
Sigur, există și bărbați care apreciază senzualitatea și romantismul emenat de nativii Pești, însă preludiile prea lungi combinate cu muzica ascultată în surdină plictisesc câte o dată și pe cel mai romantic bărbat de pe planetă. În spatele acesti măști, există însă și un animal sexual, care se ghidează strict după plăcere pură! Sexul oral oferit „ca la carte” îl va face să iasă din amorțeală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *