Monden

La 43 de ani Mihai Trăistariu este fără iubit și fără copii. Marele regret al îndrăgitului artist

Deși nu este într-o relație, Mihai Trăistariu își dorește să aibă o familie numeroasă. Artistul este de părere că nu a avut noroc în plan amoros și recunoaște că a suferit de pe urma relațiilor din trecut. În 2009, acesta a fost logodit, însă s-a separat de partenera lui, susținând că diferența de vârstă a fost un impediment în relație.

„N-am relație, pur și simplu. După o despărțire, vreo doi am stat într-o tristețe, n-am mai vrut relație. M-am și logodit prin 2009, n-am avut nocorc în dragoste. Am vrut, că eu vreau copii. De exemplu, la maică-mea au fost 15 frați, la taică-miu 10.

Eu sunt familist, noi suntem patru frați. Deci moștenesc asta cu casa plină. Tot visez să fie masa plină, seara. Nici n-am nimerit femeia perfectă și am zis că nu mă mai grăbesc. Acum sunt foarte liniștit. Nu mai sufăr, de căutat, mă caută. Îmi scriu tot timpul.

Când am nevoie, mă duc, ăsta e răspunsul meu. Dacă am nevoie, mă uit în mesaje, văd și eu care e mai drăguță și zic ‘Hai, bă, la mine. Deci, la mine, e simplu. Îmi place și ipostaza asta, dar tot vreau o familie și tot o să vreau ceva stabil.

Nu înșel, eu sunt foarte corect într-o relație. Îmi place să fiu corect, așa m-am construit. O să apară și iubirea aia. Chiar și acum, la 40 de ani, nu trebuie să disperăm‘, a spus Mihai Trăistariu în podcastul lui Damian Drăghici, conform Viva.

În ceea ce privesc aspirațiile personale, Mihai Trăistariu vrea să-și cumpere o casă, pentru că, spune el, s-a săturat să locuiască la bloc. În viitor, acesta și-ar mai deschide o pensiune, ca să ducă o viață lipsită de griji, iar tot timpul și l-ar dedica muzicii.

„Strâng bani pentru că vreau să-mi cumpăr o casă. M-am săturat să stau la bloc și mi-aș mai face o pensiune, un hotel, ca să stau liniștit și nu mai vreau altceva decât să cânt. Vara, pentru mine, e un chin. Dimineața mă trezesc cu turiștii, trebuie să mă duc cu POS-ul, mori de râs.

Mie-mi și place, dar ei se minunează. N-am ce să fac. Eu stau lângă apartamente și, atunci, mi-e ușor să mă duc eu‘, a adăugat acesta.

“Vara asta a fost super productivă pentru mine. E a patra vară în care închiriez apartamente și m-am promovat foarte bine. Eu acum fac cazări pentru vara viitoare. Oamenii mă recomandă și fac rezervări cu un an înainte. Eu mereu după Revelion încep să chem lumea la mare, pentru vară.

Eu așa fac, și până în luna aprilie am toată vara rezervată. Și nici nu mai muncesc pe timpul verii, pentru că și așa am concerte. Eu am avut super plin. Alții s-au plâns că au fost rezervările la jumate, nu a fost cazul la mine”, a spus artistul, pentru FANATIK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *