NATIONAL

ATENȚIE CE CAZURI MEDICALE PROMOVATE PE FACEBOOK AJUTAȚI. Țeapa dată de o femeie „grav bolnavă de cancer”

Se știe faptul că românii sunt oameni inimoși, gata oricând să sară în ajutorul cazurilor madicale care își fac, unele pe bună dreptate, altele nu, reclamă pe Facebook, însă, multe dintre aceste cazuri nu sunt decât povești lacrimogene pentru fraierii creduli.

Este și cazul lui Nicole Elkabbass, o britanică în vârstă de 40 de ani, care a încercat să facă rost de bani nemunciți. Femeia a susținut că este bolnavă de cancer, iar în acest scop a lansat o campanie de strângere de fonduri, ca toate celelalte, pe rețeaua de socializare  Facebook, deschizând în acest fel și un cont, atât la o bancă cât și pe platforma de strângere de fonduri online GoFundM. 

În urma campaniei realizate de ea, oamenii de bine i-au donat 45.000 de lire sterline, între lunile februarie și august 2018.

CITEȘTE ȘI: Cine este cetățeanul găsit spânzurat de schelele podului de la Mărăcineni

Odată ce lucrurile au mers mai departe și șarlatana afirma că încă are nevoie de bani, poliția din Kent a intrat pe fir, reușind să o demaște și acuzând-o în cele din urmă de faptul că a susținut, în mod fraudulos, că este bolnavă de cancer, pentru a obține bani din donații.  Nicole Elkabbass a fost pusă oficial sub acuzare pentru fraudă și va apărea în luna mai, în fața unui tribunal, potrivit celor de la Daily Mail.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *