DEZVĂLUIRI – În timpul filmărilor la America Express, buzoianca Irina Fodor era să fie răpită

O serie de dezvăluiri uluitoare au fost povestite de Mona Segall, producătoarea show-ului de televiziune America Express, într-un podcast susținut de Mihai Morar.

Producătoarea a spus că, în timpul deplasărilor între filmări, Irina și colegele sale din echipă au fost la un pas să fie răpite.

„Era cineva înarmat, ne-a spus: intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!”, a povestit renumita producătoare. Doar că lucrurile s-au aflat abia acum, producătoarea nu a spus tuturor chiar totul, nici măcar soțului ei, de teamă ca nu cumva să îl sperie și să o facă să renunțe la proiect.

Agentul de securitate care se ocupa de paza Irinei a văzut că vedeta era urmărită și fotografiată pe ascuns de o persoană suspectă, moment în care a acționat – ,,În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: «În momentul asta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!». El văzuse pe cineva care făcea poze Irinei și fetelor din echipă pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți”, a mai spus producătoarea.

De asemenea și buzoianca Irina Fodor spunea public că, față de celelale aventuri din Asia, în America Latină totul a fost mai periculos. Locațiile alese sunt rău famate, drumurile de percurs între acestea cât și întâlnirile cu concurenții se desfășurat în zone controlate de carteluri, motiv pentru care, încă de la începutul filmărilor, pentru prima dată, Fodor a fost păzită de bodyguarzi înarmați.

Din fericire, nimic rău nu s-a întâmplat, dar fiecare pas făcut în America aducea cu el multe gânduri negre și tot atâta frică. „Sunt multe zone periculoase, mai multe decât cele sigure. Noi parcă le-am ocolit pe acelea. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat. Dacă în anii trecuți nu a fost nevoie de așa ceva, anul acesta fiecare avea, cel puțin o parte din producție, cei care umblam mai mult singuri, cum sunt eu, cum e Oase și Damian, am avut parte de această protecție. Noi plecăm tot timpul din punctul A în punctul B și atunci pe traseu suntem de multe ori singuri, până vin toate echipele din spate, până vin restul de producție, suntem cam de capul nostru. Așa că noi am avut bodyguarzi cu pistoale anul acesta ca mijloc suplimentar de precauție”, declara Irina Fodor, conform EGO.ro.

Irina Fodor s-a născut și a copilărit în Buzău. Ea a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” și Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *