NATIONAL

Folosește acest ingredient pentru a scăpa de dăunători din grădină

Poate nu ai știut până acum, însă zahărul este de mare ajutor pentru a scăpa de dăunătorii din grădină. Este suficient să presari o cantitate mică de zahăr în sol și va acționa ca un tratamenr spectaculos. De ce se întâmplă asta? Pentru că zahărul va da o sursă de energie bacteriilor benefice din pământ pentru a se multiplica, iar plantele vor crește doar în câteva zile.

Poate ai observat cum frunzele plantelor încep să se îngălbenească, apoi se rup sau cad. Acest lucru se întâmplă atunci când planta are nevoie de un surplus de îngrășământ deoarece nu se mai hrănește corespunzător.

Glucoza ajută plantele să fie sănătoase. O poți folosi și într-un amestec cu apă. Ai nevoie de o cantitate mică de zahăr dizolvată în apă, iar cu această soluție se udă plantele pentru a crește cât mai sănătos. Trebuie doar să acorzi atenție utilizării acestei metode: folosită în exces poate provoca putregai, bacterii rele și mucegai. Acestea sunt dăunătoare plantelor, scrie playtech.ro.

Odată cu folosirea acestui îngrășământ natural, nici dăunătorii nu vor mai afecta plantele. Zahărul este principalul lor inamic. Astfel, grădina va fi din ce în ce mai vie, mai sănătoasă și mai frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *