NATIONAL

Studenții, îndemnați să poarte măști de protecție în timpul sexului pentru a opri răspândirea COVID-19

Este deja cunoscut faptul că în transportul public, magazine și spațiile publicw purtatul măștii este obligatoriu în multe țări. Acest lucru nu înseamnă neapărat că universitățile nu s-ar putea alinia la aceste cerințe. Mirror.co.uk informează în acest sens faptul că o universitate  își îndeamnă studenții să poarte măști și în timpul actului sexual, pentru a opri răspândirea coronavirsului.

Universitatea din Georgia a lansat o campanie de informare privind măsurile de protecție împotriva coronavirusului.
Campania sugerează că studenții ar trebui „să fie creativi în ceea ce privește pozițiile sexuale”, pentru a reduce contactul față în față cu partenerul. Mai mult, campania sugerează că masturbarea este una dintre cele mai sigure opțiuni pe fondul pandemiei.

CITEȘTE ȘI:HALUCINANT: Polițistă infiltrată într-o organizație de trafic de minore, deconspirată de șefii ei din Inspectorat
Nu este de mirare că sfaturile conducerii universității au fost luate în râs atât în campusul universitar cât și pe rețelele de socializare.
Chiar dacă pare ciudat la prima vedere, universitatea din Georgia nu este prima care a recomandat acest lucru studenților. În luna iunie, oamenii de știință de la Harvard au avertizat că relațiile sexuale ar putea răspândi Coronavirusul și au sfătuit cuplurile să ia măsuri suplimentare de prevenție în dormitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *