Stiri de Vrancea

Minor din Vrancea de 15 ani prins de două ori la volan. A doua oară a făcut accident

La data de 16.05.2023, ora 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza orașului, au observat un autoturism, care era parcat neregulamentar în stația mijloacelor de transport în comun.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a condus și a parcat autoturismul în acel loc, respectiv un minor, în vârstă de 15 ani. De asemenea, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În aceeași zi, în jurul orei 23.25, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, cu ocazia activităților pe linie rutieră desfășurate, au depistat în trafic același autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele echipajului de poliție. Astfel, polițiștii au plecat în urmărirea autovehiculului, înspre municipiul Focșani, iar în intersecția DN2 M cu DJ 205S minorul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în decor.

A rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, în vârstă de 15 ani, precum și a pasagerului din dreapta, în vârstă de 18 ani, aceștia fiind transportați la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *