Stiri de Vrancea

Un pensionar din Vrancea a ajuns în fața judecătorilor după ce i-a făcut avansuri unei fetițe de 12 ani

Un pensionar din județul Vrancea a ajuns în fața instanței după ce a avut o discuție nepotrivită cu o minoră de 12 ani, căreia, în cele din urmă, i-a propus să întrețină relații sexuale.

Incidentul a avut loc în luna septembrie 2022, în proximitatea stadionului din Panciu, unde individul a încercat să o ia la ocazie pe copilă.

Cel care a făcut sesizarea este tatăl fetiței, care a aflat de la aceasta despre discuția avută cu șoferul.

După un schimb scurt de replici, bărbatul, aflat într-un autoturism i-a propus fetei să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani.

Fetița l-a refuzat și a plecat spre casă, cu teama că pensionarul o va urmări cu mașina. Ajunsă acasă, fata i-a spus tatălui despre cele întâmplate, iar acesta s-a urcat în autoturismul personal, alături de fiica lui pentru a se întoarce în locul unde a fost abordată inițial. Acolo l-au găsit pe individ, așteptând probabil o nouă victimă, moment în care a mers la poliție pentru a depune plângere.

Inițial, bărbatul nu și-a recunoscut fapta, motiv pentru care a fost nevoie de un test poligraf, însă cel acuzat a refuzat, în cele din urmă, testul, motiv pentru care și-a recunoscut fapta.

Foto cu titlu de prezentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *