Stiri de Vrancea

Un vrâncean s-a ales cu dosar penal după o șicanare în trafic

În data de 9 iunie 2023, ora 15:40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au identificat un bărbat, de 50 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 119 J, în localitatea Adjudu-Vechi, fiind implicat într-o șicanare în trafic.

În urma testării cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 Tot pe 9  iunie 2023, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care circula în localitatea Adjudu-Vechi.

Verificările efectuate de polițiști au reliefat faptul că bărbatul care se afla la volan, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Adjud, nu deținea permis de conducere, fiind înscris la școala de șoferi.

Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Foto cu titlu de prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *