Actualitate

18+ VIDEO interzis MINORILOR: FILM PORNO cu primarul Buzăului Constantin Boșcodeală

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală (54 de ani) a fost surprins în ipostaze compromițătoare. Acesta s-ar fi aflat în anul 2012, într-o cameră de hotel din capitală, în compania a două tinere. În imaginile video surprise de o cameră de înregistrare edilul buzoian întreține relații sexuale cu ambele femei, iar din conversația purtată între ei reiese faptul că cei trei se cunoșteau.

Se pare că acest film de aproximativ 15 minut a fost „turnat” în hotelul din București al unui coleg de partid. Imaginile sexuale cu actualul primar al Buzăului au fost distribuite marti noaptea în mailurile mai multor redacții de ziar. Însurat și cu trei copiii proveniți din două căsătorii, Boșcodeală nu este la primul scandal sexual, conform propriilor declarații. Ce este mai interesant este faptul că aceste imagini explozive au ieșit în media cu doar câteva luni înainte de alegerile locale.

CITEȘTE ȘI: Emoții mari pentru „Boșco”

Boșcodeală este șef peste municipiul Buzău de aproape 20 de ani, fiind cel mai longeviv primar din istoria Buzăului. A fost președinte al PSD Buzău până în toamna anului trecut când, din pricina unor problemele cu justiția, a renunțat la funcție. După mai multe termene în fața magistraților, Boșcodeală a făcut apel și speră să fie achitat, deoarece consideră că i s-a făcut o mare nedreptate. 

Sursa informațiilor: evz.ro

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=UnTxqCLgrjY&feature=youtu.be{/youtube}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *