Actualitate

Animale omorâte cu ciocanul într-o fermă din Amaru. Făptașul este un tânăr de 19 ani

Caz revoltător descoperit în localitatea Amaru. Două vaci gestante de la o fermă de pe raza localității au fost găsite fără suflare, iar un vițel agonizea. Totul s-a întâmplat la finalul lunii trecute, însă niciun îngrijitor nu a putut explica ce s-a întâmplat, chiar dacă cel puțin unul dintre angajați ar fi trebuit să stea de pază.

La fața locului au fost chemați criminaliști iar la scurt timp a fost găsită și arma crimei. Atacatorii au folosit un ciocan cu care ar fi lovit animalele până și-au dat ultima suflare. Imediat, suspiciunile s-au îndreptat către unul dintre angajați, originar din județul Prahova, care venise la fermă de doar o săptămână. Respectivul a negat însă comiterea faptei, purtându-se ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. La câteva zile de la apariția polițiștilor în zonă, respectivul a plecat, motivând că nu este mulțumit de condițiile de lucru.

Ancheta a continuat însă, iar amprentele găsite pe ciocan l-au dat de gol. Pus în fața probelor care îl incriminau, tânărul de 19 ani, a spus că nu știe ce s-a întâmplat. În seara respectivă ar fi băut peste măsură și crede că aburii alcoolului i-au luat mințile.

CITEȘTE ȘI:Tinerii care vindeau marijuana în județul Buzău au fost arestați după o acțiune spectaculoasă
Se pare că acesta s-ar fi trezit în mijlocul nopții, a luat un ciocan și, fără niciun motiv, a lovit vacile fără milă până au rămnas fără suflare.
Acum, individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 25, alin. 1, litera a) din Legea nr. 205/2004.

Foto cu titlu de prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *