Actualitate

Buzoian arestat după ce a violat o femeie cu afecțiuni psihice, motivând că vrea să o ajute la culesul viei

Polițiștii buzoieni au reținut pentru 24 de ore, după care l-au plasat în arest la domiciliu pe un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. În data de 16 septembrie, în jurul orelor 18:30, o femeie În vârstă de 43 de ani originară din localitatea Glodeanu Sărat a sunat la SNAU 112 și a sesizat că a fost victima unei agresiuni. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Buzău, care a și demarat verificările pentru clarificarea situației și identificarea persoanei indicate de apelantă.

Fapta a fost comisă de un individ de 38 de ani din aceeași localitate, care a și fost găsit de polițiști la scurt timp de la sesizarea faptei.
În urma cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatyl ar fi agresat-o pe femeie cu intenția de a întreține relații sexuale, în timp ce se aflau în zina unui teren extravilan.
Femeia se deplasase cu individul în zonă pentru a-i indica o cultură de viță de vie, aceasta urmând să îl angajeze pe băiat pentru activitățile agricole de sezon.

CITEȘTE ȘI:Incendiu devastator izbucnit la o firmă din Podgoria
Victima locuiește împreună cu mama ei, iar bărbatul le ajuta la treburile gospodărești în contul banilor împrumutați ocazional de cele două femei. Și în momentul comiterii faptei, bărbatul s-a învoiit să le culeagă strugurii pentru a se asigura de datorie, însă băut fiind ar fi încercat să profite de femeia care era diagnosticată cu o afecțiune psihică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *