Actualitate

EXCLUSIV: Examinator de la Serviciul Permise Buzău anchetat după ce i-a făcut avansuri unei tinere de 20 de ani, care voia să obțină permisul

O anchetă a fost demarată la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Autovehiculelor Buzău,  după  ce o tânără de 20 de ani l-a acuzat pe un examinator auto că ar fi avut un comportament deplasat, trimițându-i mai multe mesaje indecente și chiar a invitat-o în oraș.

În respectivele mesaje, funcționarul public îi face avansuri fetei de 20 de ani, aspirantă la calitatea de conducător auto, însă aceasta îl refuză,  motiv pentru care, tânără a fost respinsă de patru ori la examenul practic de traseu.

Situația a fost adusă la cunoștința superiorilor,  iar aceștia au deschis o anchetă.

Nu se cunosc rezultatele cercetării, dar ceea ce este cert este că examinatorul a fost lăsat să își continue activitatea la Serviciul Permise Auto. Între timp, lucrurile au luat o nouă turnură, același examinator fiind vizat într-o anchetă penală pornită de la plângerile aceleiași tinere.

Conform informațiilor Blitz24,  persoana în cauză are 33 de ani și este angajat la SRPCIV Buzău din 2021, iar pe numele lui a mai planat o suspiciune de hărțuire.

2 comentarii la „EXCLUSIV: Examinator de la Serviciul Permise Buzău anchetat după ce i-a făcut avansuri unei tinere de 20 de ani, care voia să obțină permisul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *