Actualitate

FOTO/VIDEO: Comuna Valea Râmnicului în plin proces electoral

Astăzi, secțiile de votare din întreaga țară și-au deschis ușile la ora 07.00. Românii își aleg pe 25 mai europarlamentarii care le vor reprezenta interesele la Bruxelles. În județul Buzău, alegerile europarlamentare au fost comasate cu alegerile pentru funcția de primar în mai multe comune, precum Ziduri, Râmnicelu și Valea Râmnicului.

În urma sondajelor de participare la vot obținute de la Biroul Electoral Județean, până la ora 12.00  în comuna Ziduri s-au prezentat la secții aproximativ 21 % din alegătorii cu drept de vot, iar în comuna Valea Râmnicului 21,02 %. Până la orele amiezii, nu a fost raportat niciun incident deosebit la nicio secție de votare din aceste zone. Președinții acestor secții de votar spun că așteaptă un val semnificativ de votanți mai spre seară, deoarece acum temperatura exterioară crează disconfort vârstnicilor. Cetățenii comunei Valea Râmnicului au așteptări mari de la noul primar. Aceștia vor ca viitorul conducător al urbei trebuie să fie un bun gospodar, să le repare drumurile și să le asculte deschis problemele.
Candidatul PNL la funcția de edila al comunei Valea Râmnicului a venit la vot alături de soție. Aceștia și-au exprimat votul la secția deschisă în satul Oreavu. Candidatul ne-a declarat că a venit cu gânduri bune și „a votat pentru viitorul României”. Totodată acesta îndeamnă oamenii ” să voteze oameni competenți și cu o bună pregătire profesională”.
Marian Jurubiță, candidatul din partea PD-L la funcția de primar al comunei Valea Râmnicului este încrezător în votul locuitorilor, declarând că așteaptă ca aceștia să voteze cu inima un primar devotat comunei.

VIDEO: Reportaj RâmnicPress.ro AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *