Actualitate

Minoră dispărută de la domiciliu

Polițiștii din întregul Buzău întreprind acțiuni de găsire a unei minore de 15 ani din comuna Țintești. În data de 22 aprilie o localnică din zonă a apelat Serviciul Unic de Urgență 112 pentru a sesiza dispariția fiicei sale, Pîrvu Florica. Apelul s-a înregistrat la ora 23.00.


Mama minorei dispărute le-a povestit organelor de cercetare sosite la fața locului că fata sa a plecat în jurul orelor 22.00 de acasă și nu s-a mai întors. Cu prilejul acestor cercetări, polițiștii au mai descoperit faptul că minora în cauză a fost internată într-un stabiliment social în luna martie, însă în 16 aprilie a fost luată acasă de mama sa pentru a petrece sărbătorile pascale împreună cu familia.
Din spusele femeiei, Florica a utilizat celularul său, după care a plecat de acasă și nu a mai revenit.
Inspectoratul de Poliție Județeană a dat-o pe minoră în urmărire națională, iar persoanele care o întâlnesc sunt rugate să sune de urgență la 112.
Fata are o înălțime de aproximativ 1.65 m, păr lung, drept și blond, față ovală, ochi albaștri, ten deschis la culoare, iar ca o particularitate proprie prezintă pe piciorul stâng o cicatrice în urma unei arsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *