Actualitate

Olimpia Râmnicu Sărat este suspectată de un blat în liga a IV-a

Un tânăr fotbalist din liga a IV-a județeană care activează la Voința Lanuri s-a dus la Răzvan Burleanu (n.r. președintele FRF) pentru a demasca un blat. Fotbalistul i-a înmânat o scrisoare șefului Federației în care prezintă toată situația. Daniel Ignat este legitimat la echipa Voința Lanuri și din cauza unor presiuni a luat o măsură disperată. Tânărului fotbalist i s-a cerut  să contribuie la blat, asta după ce Voința Lanuri avea de plătit o poliță către echipa râmniceană.

Daniel  Ignat, jucător la Voința Lanuri a declarat: „Am fost rugat să mă dau la o parte, să mă duc în careu ca să pun mâna pe minge să aibă un unșpe metri. Meciul s-a încheiat 1 la 1.” Pentru ca blatul să iasă perfect, șefii celor două echipe (n.r Voința Lanuri și Olimpia Râmnicu Sărat) s-au înțeles. Pe de altă parte, echipa din Râmnicu Sărat a contestat dreptul de joc al unui jucător advers, așteptând ca membrii comisiei de evaluare să decidă la „masa verde”. Jucătorul prins acum într-un scandal mediatic uriaș a apelat la un „avocat de ocazie”. Acesta l-a rugat pe finanțatorul FC Puiești Gelu Preda, care la rândul său este implicat într-un alt scandal de presă după ce a lovit un arbitru de tușă și și-a stins țigara în capul unei vaci, să îl susțină în demersul său de a demasca blatul. Gelu Preda a declarat în fața camerei de filmat că : „Eu sunt omul care a apărut, fără nicio treabă în presă, că am ars vaca cu țigara.”

În altă ordine de idei, recent, Olimpia Râmnicu Sărat a câștigat meciul la „masa verde” cu scorul de 3 la 0. Ieri seară, Ignat s-a prezentat în fața Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Buzău pentru a-și susține declarația și a infirma spusele râmnicenilor. Jucătorul celor de la Lanuri a declar în fața comisiei că „pe durata partidei, acolo unde el și colegii săi și-au apărat corect șansele, mai mulți adversari râmniceni, printre care antrenorul-jucător Bodoc, portarul Costel Toader și mijlocașul Roman, mi-au cerut să o las mai moale.” După ce inicidentul a prins amploare, oficialii AJF Buzău au fost înștiințați de conducerea Olimpiei Râmnicu Sărat că echipa pregătită de Marius Tîrîlă renunță la contestația care le-a adus cele trei puncte nemeritate. Pe parcursul timpului au mai existat suspiciuni de blaturi comise de echipa din Râmnic, însă niciunul nu a putut fi dovedit.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *