Actualitate

Partidul ALDE o are în fruntea listei pe Cristina Anghel, cea care își jignește într-un mod mârlănesc electoratul

Candidata ALDE pentru Camera Deputaţilor, Cristiana Anghel, s-a certat, ca la uşa cortului, cu doi cetăţeni, făcându-i „mitocan” şi „abjecți” pentru că aceştia îndrăzniseră să-şi dea cu părerea pe Facebook despre performanţele senatoarei, scrie Express de Banat.

 

Totul a pornit de la o postare pe pagina personală de facebook a unui orăviţean, Cristian Iohan Ştefănescu, în prezent producător la Digi FM, cu o experienţă de 15 ani în redacţia postului german de radio Deutsche Welle. „La ALDE, lista deputaților e deschisă de caracaleanca foamei Cristiana-Irina Anghel“, scrisese Ştefănescu, într-o postare care se referea la partidele care propun candidaţi proveniţi din alte judeţe pe listele din Caraş-Severin. Iată ce a urmat: Cristiana-Irina Anghel: E greu cu educatia la tine… misogin, marlan, mitocan…

Cristian Iohan Ştefănescu: Ce e misogin, vă rog? Că sunteți caracaleancă? Asta e mitocănie? Doamna profesoară, cum se cheamă o femeie din Caracal? Nu ați făcut greva foamei, doamnă? (…) De ce nu ați mai candidat la Craiova? Dar la Caracal, totuși, de ce nu ați candidat?

CITEȘTE ȘI: Florin Ceparu – PSD: „Tinerii trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să iasă la vot”

Cristiana-Irina Anghel: Pentru ca nu fac eu listele. Iar la Caras, pe datele initiale, locul nu era eligibil. Celelalte, da. Iar eu am fost si am ramas cel mai sarac parlamentar…

Cristian Iohan Ştefănescu: Iată, un argument imbatabil, doamnă Anghel: nu dumneavoasră faceți listele. Doamnă, înțeleg că mă percepeți misogin (nu mi-ați dat argumentul pentru misoginismul meu); sunt mârlan și mitocan (poate că, într-adevăr, puteam să mă exprim un picuț mai elegant – dar fără mari exagerări). În fine. Dar chiar mă credeți tâmpit, doamnă? Poziția 1 pe listă nu este loc eligibil? Sau cumva plecați de la premisa că ALDE nu va câștiga suficiente voturi în Caraș? Că dacă e așa, Pierre de Coubertin să vă judece, dar nu văd sensul cheltuirii banilor pe o campanie de la care nu sperați nimic!

Cristiana-Irina Anghel: La Caras pozitia 1 pentru ALDE nu era. La alegerile locale a avut doar 3800 de voturi… M-au trimis pe mine considerand ca sunt singura care pot obtine un scor bun, daca nu-mi frang gatul. Ati putea sa va cereti scuze pentru calificativul din prima fraza si apoi putem sa punem punct insultelor. Eu cred ca daca eram barbat nu v-ati fi permis sa ma insultat.

Sursa articol: Express de Banat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *