Actualitate

15 permise reținute de polițiștii buzoieni în data de 24 noiembrie

În cadrul activităţilor desfăşurate în data de 24 noiembrie pe raza judeţului Buzău, poliţiştii rutieri au constatat şi sancţionat 219 abateri, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 48.175 de lei. 76 dintre abateri au fost la regimul legal de viteză iar împotriva a trei conducători auto ale căror autoturisme au fost înregistrate cu peste 100 km/h în localităţi tranzitate de DN2 E85 şi DN 10, a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare viteză  a fost înregistrată de aparatele radar care acționau pe DN2 E85 – 117 Km/h în localitatea Cioranca, la volanul autoturismului fiind depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Vrancea. Pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare, 9 conducători auto au fost „nevoiţi” să predea permisele pentru următoarele 30 de zile.

CITEȘTE ȘI : Percheziții recente la primăria Buzău. AFLĂ pe cine caută anchetatorii

De asemenea, 22 de pietoni care au „ales” să traverseze strada prin alte locuri decât cele special amenajate au fost sancţionaţi de poliţişti. Alte trei permise au fost reţinute pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric, neprezentarea în termen de 24 de ore după implicarea într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, precum și pentru  conducerea unui autovehicul  cu defecțiuni  tehnice.Totodată, în ultimele 24 de ore, poliţişti au întocmit un dosar penal fiind vorba despre conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *