Actualitate

Stanciu Dumitru (Râmnicelu) este singurul garant al continuării proiectelor de dezvoltare a comunei

„În acest mandat am dovedit că cele mai bune rezultate se obțin în echipă și că doar prin înțelegerea nevoilor dumneavoastră putem dezvolta localitatea în direcția bună.
Atât comuna Râmnicelu, cât și județul Buzău s-au transformat în adevărate șantiere în ultimii ani, garantând modernizarea drumurilor și a școlilor, protejarea sănătății, a mediului și a tradițiilor. Toate aceste investiți au contribuit la cel mai important scop, acela al îmbunătățirii vieții noastre de zi cu zi!
Vă mulțumesc pentru susținere și vă promit că alături de mine veți avea siguranța că proiectele importante pentru comunitate vor continua!„, a transmis primarul comunei buzoiene Râmnicelu, Stanciu Dumitru, într-un comunicat de presă.

Stanciu s-a remarcat, cel puțin în ultimul mandat, cu o serie de proiecte care au ridicat calitatea vieții cetățenilor din Râmnicelu. Dintre acestea reamintim asfaltarea mai multor drumuri comunale, înființarea serviciului de apă în satul Știubei, modernizarea Școlii Gimnaziale nr.2 din satul Râmnicelu, modernizarea Grădiniței cu Program Normal Nr.1, și refacerea acoperișelor bisericilor din Râmnicelu și satul Colibași.
Concret, primăria Râmnicelu, condusă de Stanciu Dumitru, a modernizat, în ultimul mandat, mai multe drumuri de interes local pe o distanță de 1112 metri și construirea unui pod de 162 de metri peste râul Râmnic, pod ce scurtează considerabil drumul parcus la Râmnicu Sărat.

CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV: Cine are interes să țină comuna Râmnicelu subdezvoltată
Un alt proiect se referă la realizarea sistemului de canalizare în satul Râmnicelu și reabilitarea conductei de apă de pe străzile Ulița Mare și Ulița Bisericii.
Comuna a beneficiat de noi stâlpi de iluminat public în toate cimitirele localității și de o platformă de gunoi de grajd, proiect finanțat de Banca Mondială prin intermediul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor.

În mandatul 2020-2024, primarul Stanciu își propune să implementeze noi proiecte menite să crească și mai mult standarul de viață al cetățenilor din Râmnicelu.
Printre acestea menționăm, executarea unui complex sportiv prin Compania Națională de Investiții în satul Râmnicelu, înființarea rețelei de gaze naturale în toate cele 4 sate ale comunei, respectiv Râmnicelu, Știubei, Colibași și Fotin, eficientizarea sistemului public de Privor reduce consumul cu aproximativ 60%, creșterea siguranței cetățenilor prin suplimentarea numărului camerelor de supraveghere stradală în toată comuna, construirea mai multor parcuri de joacă și zone de agrement în satele Colibași și Știubei, construirea stației de epurare pentru întreaga localitate, proiect finanțat prin PNDL 2, introducerea rețelei de canalizare în Știubei, Colibași, Fotin și continuarea rețelei în satul Râmnicelu, construirea unui spațiu în care să funcționeze o fabrică de confecție, în incinta fostului Cămin Cultural din Râmnicelu. Totodată, primăria Râmnicelu va continua să investească în tineri și cultură, prin construirea unei biblioteci moderne în satul Râmnicelu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *