Actualitate

Un primar dintr-o comună buzoiană este „primar” la „Primăria Constanța”

Din momentul în care românii au văzut și recunoscut adevărata forță a internetului și a rețelelor de socializare, tot mai multe persoane își actualizează profilele de Facebook cât mai exact, cu informații reale, făcând identificarea acestora mult mai ușoară.

Totuși, dacă ai o vârstă înaintată și nu ai fost familiarizat cu mediul on-line, ar fi bine să studiezi atent fenomentul și să îți exprimi bine opțiunile, mai ales dacă te afli într-o funcție publică de conducere. Este cazul și primarului pesedist Marian Galbenu. Mânat probabil de o ambiție de autodepășire, virtuală, primarul de la Valea Râmnicului și-a actualizat profilul de Facebook cu informații eronate.

CITEȘTE ȘI: Un consilier râmnicean…cu șarpele după gât

Așa se face că primarul, conform propriului său cont de socializare Facebook, are funcția de „primar” la „Primăria Constanța”. Credem că astfel de personaje, care au pe mână destinul a mii de oameni ar trebui să fie cât se poate de transparente și exacte cu viețile publice ale dumnealor. Sfatul nostru ar fi ca domnul primar Galbenu să nu se mai aventureze în online cu informații eronate și să își corecteze detaliile de pe pagina de Facebook, în caz contrar, putându-l bănui de aspirații publice mult mai înalte, dar și de o eventuală cădere în penibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *