Actualitate

Urmărit internațional săltat de polițiștii buzoieni

Polițiștii din Buzău au identificat un bărbat urmărit internațional de autoritățile judiciare din Italia pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav. Acesta a fost arestat preventiv, în vederea predării către autorităților italiene.

 

La sfârșitul lunii noiembrie, polițiștii de investigații criminale – Compartimentul Urmăriri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în urma activităților specifice desfășurate, au depistat, pe raza municipiului Buzău, un bărbat urmărit internațional pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav, fapta fiind comisă în Italia.

CITEȘTE ȘI: Brăilean prins de polițiștii râmniceni. Iată ce făcea acesta

Pe numele tânărului, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Glodeanu Siliștea, județul Buzău, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și ulterior magistraților Curții de Apel Ploiești, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Buzău, până la definitivarea procedurilor întreprinse în vederea predării către autoritățile italiene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *