Actualitate

Vrancea: SC SORSTE SA „Încheierea proiectului “Mǎsuri integrate pentru creşterea gradului de ocupare a şomerilor din regiunile SE, BI, NV”

24 NOIEMBRIE 2015 20:190 COMENTARIIVIZUALIZARI: 

Vă  invităm să participaţi la conferinţa de încheiere  a proiectului “Mǎsuri integrate pentru creşterea gradului de ocupare a şomerilor din regiunile SE, BI, NV”  – joi, 26.11.2015,  orele  13.00,  la Şcoala Postliceală Sanitară “Vasile Alecsandri”, cu sediul în strada Gloriei, nr 9, Focşani – Vrancea.

SC SORSTE SA emite acest articol de presǎ în vederea anunţǎrii incheierea proiectului “Mǎsuri integrate pentru creşterea gradului de ocupare a şomerilor din regiunile SE,BI,NV” – ID 128503.

            OBIECTIV GENERAL: Creşterea gradului de ocupare a 1200 persoane aflate în cǎutarea unui loc de muncǎ, a şomerilor şi persoanelor inactive din regiunile Sud – Est, Bucureşti -Ilfov, Nord – Vest prin participarea acestora la programe integrate de formare profesionalǎ.

PROIECTUL PROPUNE:

– Creşterea nivelului de competenţe profesionale a 1200 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, şomeri tineri, şomeri de lungă durată, şomeri peste 45 de ani, persoane care au părăsit timpuriu şcoala, persoane inactive din regiunile Sud-Est, Bucuresti-Ilfov, Nord-Vest, prin participarea acestora la programe de formare profesională.

– Creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, a şomerilor şi persoanelor inactive din regiunile Sud-Est, Bucuresti -Ilfov, Nord–Vest, ca urmare a furnizării de servicii de informare şi consiliere profesională personalizată, servicii de mediere pe piaţa muncii.

– Promovarea ocupării şi promovarea spiritului antreprenorial în rândul persoanelor inactive, şomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin desfăşurarea sesiunilor de consiliere antreprenorială

Grupul ţintă este format din 1200 persoane fiind structurat astfel:

Persoane care au pǎrǎsit timpuriu şcoala – 40

Persoane în cǎutarea unui loc de muncǎ – 140

Persoane inactive – 60

Şomeri de lungǎ duratǎ – 280

Şomeri peste 45 ani – 160

Şomeri tineri – 180

Şomeri de lungǎ duratǎ tineri – 340

Vă aşteptam!

Reprezentant Legal, Bucuraş Sorina

Coordonator activitati-BURGHELEA Dana Monica

SC SORSTE SA, Focşani, Bld. Bucureşti, nr.12,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *