Politica

Comuna Vâlcele își va alege noul primar duminica viitoare. Iată care sunt candidații

Astăzi reîncepe oficial campania electorală în comuna buzoiană Vâlcelele în vederea stabilirii noului primar al comunității asta după ce în primul tur, candidatul UNPR, Liviu Bărăgan și candidatul PSD Spiță Dumitru au obținut voturi egale. Alegerile vor avea loc duminică, 19 iunie.

Spiță Dumitru, candidatul PSD pentru funcția de primar s-a dovedit un om gospodar și implicat în comunitate, demonstrând în primul mandat că a reușit să finalizeze o serie de lucrări imporante pentru comună. În primul mandat Spiță a reabilitat drumul comunal DC5, a modernizat sediul Primăriei și clădirea Căminului Cultural.  Pe lângă aceste reușite , proiectele viitoare ale pesedistului Spiță sunt realizabile și benefice pentru comunitate. 

CITEȘTE ȘI: Sorin Cîrjan se va afla în perioada următoare pe stradă pentru a discuta cu râmnicenii

Pentru viitor Spiță dorește să repare toate podurile și podețele din comună, să asfalteze artera principală a localității, să paveze și să modernizeze Centrul Civic și să rezolve problema alimentării cu apă la nivelul întregii comune. Potrivit unor surse din cadrul administrației locale, Spiță Dumitru, canididatul PSD se bucură de un val de simpatie locală grație personalității și firii sale calme. Spiță s-a dovedit mereu un om dedicat oamenilor din comună și s-a dedicat tot timpul rezolvării problemelor acestora. Pe de altă parte, candidatul UNPR, Liviu Bărăgan a făcut obiectul unor discuții în contradictoriu între oamenii din comună, considerându-l pe acesta un individ vulcanic și nepotrivit pentru conducerea unei primării. Decizia finală o vor da locuitorii comunei Vâlcelele duminica viitoare, moment în care aceștia au de votat continuare unor proiecte importante pentru comună sau alegerea unui individ necunoscut în comunitate.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *