Politica

Problema bugetului din Valea Râmnicului încă frământă comunitatea. Opoziția atacă dur manevrele primarului

Problema bugetului comunei Valea Râmnicului încă crează controverse între cetățeni și clasa politică locală. Penelistul Valentin Urloiu a postat pe pagina personală de Facebook o informare conform căreia în data de 26 februarie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Valea Râmnicului, în urma căreia deliberativul nu a ajuns la niciun consens dintr-un motiv absolut halucinant; consilierii PSD în frunte cu primarul Marian Galbenu nu s-au prezentat în sală.

La ședință au luat parte membrii aflați în opoziție proveniți de la  PNL, PRM și PPDD. În aceste condiții ședința nu a avut loc și a fost reprogramată pentru o dată ulterioară. Potrivit comunicatului lui Urloiu, „(…) nu membrii aflați în opoziție se opun validării bugetului, ci interesele actualei administrații pesediste”. Având în vedere că opoziția a cerut în mod expres conducerii comunei să le pună la dispoziție defalcarea bugetului pe capitole conform legii, primarul refuză, prin diferite tertipuri, să ofere informații detaliate referitoare la buget. Urloiu consideră că o astfel de abordare a problemei bugetului nu poate aduce decât grave prejudicii sociale comunei Valea Râmnicului.

CITEȘTE ȘI: Mai aproape de cetățeni prin intermediul Facebook

Conform unor surse din cadrul organizației PSD Valea Râmnicului, cei aflați la putere ar dori să amâne validarea bugetului până în momentul în care s-ar ridica problema dizolvării consiliului local, însă pentru a se ajunge la acea variantă sunt anumiți pași de urmat. Comunicatul transmis de Valentin Urloiu poate fi accesat în totalitate AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *