Politica

Tensiunea din cadrul Consiliului Local Valea Râmnicului a atins cote alarmante

Starea de tensiune încă persistă în cadrul Consiliului Local Valea Râmnicului, după ce consilierii aflați în opoziție au mai cerut, încă o dată, detalii privind lucrările efectuate în intervalul 2014 – 2015. Incertitudinea și jocul mârșav făcut de primarul pesedist Marian Galbenu nu face decât să țină în loc dezvoltarea comunei Valea Râmnicului.

Opoziția, în frunte cu Valentin Urloiu se luptă încă de la începutul anului să treacă proiectul de buget. Urloiu este de părere că aceste amânări succesive produse de primarul Galbenu nu fac altceva decât să afecteze întreaga comună. Potrivit unui comunicat transmis de Urloiu pe pagina sa de Facebook, acesta este de părere că jocul primarului Galbenu contravine intereselor cetățenilor și taxează aroganța pesedistului aflat în fruntea primăriei Valea Râmnicului: „Constat cu profundă dezamăgire că lucrurile nu se vor liniști prea curând. Mă refer la faptul că starea de tensiune din interiorul Consiliului local încă persistă. Dragi prieteni, conform Legii 393, art. 42, în data de 23 februarie am cerut din nou informații privind situațiile de plată la lucrările publice efectuate în intervalul 2014 – 2015, însă m-am lovit de aroganța și infatuarea domnului primar. Împreună cu cei aflați în opoziție dorim să aflăm în cel mai legal și transparent mod cum au fost efectuate și achitate din bani publici un număr de 24 de lucrări pe raza comunei Valea Râmnicului. Chiar dacă opoziția a cerut clarificări în fotocopii, bazându-se pe legea 393 domnul primar Galbenu ne-a furnizat un răspuns pe baza Legii 544, ceea ce contravine cerințelor avute. Vă informez pe această cale că împreună cu aleșii aflați în opoziție am luat hotărârea de a nu ne mai prezenta la ședințele de consiliu până în momentul în care vom primi clarificările cerute. O astfel de atitudine ca a domnului primar nu face decât să țină pe loc dezvoltarea comunității noastre, afectând în mod direct cetățenii și interesele acestora.

CITEȘTE ȘI: UNPR Râmnicu Sărat și-a lansat oficial candidatul

Urloiu mai transmite în comunicat faptul că împreună cu membrii din opoziție au luat decizia de a nu se mai prezenta la ședințele de consiliu până în momentul în care primarul va pune pe masă toate situațiile de plată. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *