Politica

TSD Buzău invită tinerii să se căsătorească pentru o zi

Tinerii pesediști marchează în județ „Ziua Îndrăgostiților” într-un mod original. Conform unui comunicat de presă, junii social-democrați îi invită pe buzoieni să vină duminică în parcul Crâng alături de sufletul pereche, pentru a oficia căsătorii simbolice pentru o zi.

La acest eveniment se va organiza și o tombolă cu premii, iar primii trei câștigători vor beneficia de o zi de distracție în incinta unui complex SPA din stațiunea Monteoru. Potrivit comunicatului TSD Buzău, aceștia invită tinerii la evenimentul din Crâng:

CITEȘTE ȘI: Dezicie istorică luată de CEDO. România este direct vizată

Te Sărut Dulce de Valentine’s Day. Deși nu este o sărbătoare românească, Valentine’s Day a intrat în sufletul tinerilor și ca atare, aceasta trebuie sărbătorită cum se cuvine.valentines-day. Vino cu persoana iubită duminică de Valentine’s Day în parcul Crâng, începând cu ora 14:00 să vă căsătoriţi pentru o zi. TSD Buzău v-a pregătit multe surprize, iar cele mai norocoase trei cupluri, în urma unei tombole, se vor bucura de o zi de răsfăţ la Cazino Hotel & SPA din Monteoru. Vă așteptăm!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *