Stiri locale

A venit să își găsească jumătatea și a plecat bătut

În data de 26.04.2014, aproape de ora 23.00, un echipaj din cadrul Secției 9 de Poliție Ziduri a fost anunțat despre un incident petrecut în localitatea Ziduri. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 42 de ani din comuna Jitia a fost lovit și deposedat de două celulare și  suma de 35 de RON de către trei localnici.

Bărbatul originar din județul Vrancea a veni în comuna Ziduri la chemarea unui prieten pentru a face cunoștință cu o fată din comună, însă se pare că pe fondul unor discuții în contradictoriu, amorezul vrâncean a fost lovit de prietenul și membrii familiei la care a venit. În momentul altercației, unul din cei trei atacatori l-a deposedat pe acesta de bunurile avute asupra sa, fiind totodată forțat să plece pe jos din sat.
Bărbatul bătut a cerut ajutorul unor tineri aflați pe drum, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, pentru persoanele în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *